CX-5

Élvezzük a vezetést együtt

 

Élje át az autózás örömét az új Mazda CX-5-tel. A legújabb, kívül-belül tökéletes formatervezésű közepes méretű városi terepjárónk ugyanolyan kényelmet és élményt biztosít az utasok számára, mint a vezetők számára. Arra terveztük és építettük, hogy a vezetés élménnyé váljon, és az új Mazda CX-5 mindenkinek, aki az autóban ül, a Jinba Ittai -t nyújtsa: az erős kötődés érzését, amikor eggyé válunk az autóval.

 

A KODO dizájn és a páratlan mestermunka a gyönyörű külsőt merésszé és céltudatossá varázsolta az új, életteli Soul Red Crystal szín segítségével, a tágas, vezető- és utasközpontú utastér pedig csendes, nagy gondossággal kialakított és kényelmet biztosít Ön és utasai számára. Tökéletes egy hosszú utazáshoz a családdal vagy a barátokkal. A fejlett i-ACTIVSENSE biztonsági technológiának köszönhetően mindenki lazíthat, és átadhatja magát az utazásnak. Ossza meg a tökéletes utazás élményét. 

 

 

Új, prémium Soul Red Crystal színű karosszéria

Új, aktív vezetői kijelző közúti jelzőtábla-felismerő rendszerrel

Új, a vezető igényeinek megfelelően kialakított belső tér

Fejlettebb kormányzás és irányíthatóság a G. vektorizáló vezérlésnek köszönhetően

i-ACTIV összkerékhajtás

Maximális sebesség: 208 km/h*

Gyorsulás: 100 km/h-ra 9,0 másodpercen belül*

Üzemanyag-fogyasztás: 5,0-6,8 l/100 km**

Széndioxid-kibocsátás: 132–159 g/km**

 

* Új Mazda CX-5-ös – SKYACTIV-D 2,2 (175 LE), AWD, 6 sebességes manuális váltó esetén.

** A termékválaszték legalacsonyabb és legmagasabb értékei

Innováció Mindaz, amitől az új Mazda CX-5 modell egyedülálló

DIZÁJN

A Mazdánál a formatervezés és a mérnöki munka összhangja azt a célt szolgálja, hogy biztosítsuk az autózás örömét, és erős köteléket hozzunk létre az autó és vezetője között. A KODO formatervezési filozófia képviselője, az új Mazda CX-5 energiával és lendülettel teli autó, jobb aerodinamikával, megnövelt teljesítménnyel és tökéletesített irányíthatósággal.

Az új, életteli szín, a Soul Red Crystal mélységével és sima felületével olyan gyönyörű, amilyet csak egy igazi művész hozhat létre. A KODO dizájn szépségét kihangsúlyozó új szín különlegesen életteli és energikus.

DIZÁJN

Az egyedülálló dizájn és teljesítmény összhangja

TELJESÍTMÉNY

Nagy teljesítmény, lenyűgöző hatékonyság.

INFORMÁCIÓS ÉS SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER

Egyetlen mozdulattal teremt intuitív kapcsolatot az út és az Ön világa között

FEJLETT BIZTONSÁG

Biztonság, amely hozzájárul a kényelmes családi utazáshoz.

Képgaléria Fedezze fel a finomabb részleteket minden nézőpontból

Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A színek, valamint egyes külső és/vagy belső tulajdonságok eltérhetnek a képernyőn látható és az aktuális modell között.