Downloads

Letöltések

A Mazda szellemisége az Ön számítógépének képernyőjén

 

A Mazda történetek a ma a Mazdát jelentő fantasztikus autókhoz vezető utunk meghatározó momentumairól mesélnek. Töltse le számítógépére közülük azt, amelyik a legközelebb áll az Ön szívéhez.

Mazda történetek – letöltés

 

Mazda történetek – képernyővédő

 

Egy jól elmesélt történet majdnem olyan megkapó tud lenni, mint egy jól megépített, izgalmas autó. Minden egyes Mazdának megvan a saját története. Olvassa el, és megtudhatja, hogyan mentünk szemben a konvenciókkal technológiánk tökéletesítése érdekében.

 

Ez a képernyővédő PC és Mac gépekhez áll rendelkezésre, és a mostani Mazdák létrejöttében szerepet játszó történetek legjobb képeit és idézeteit tartalmazza.

 

Screensaver

 

> Windows (6,7 MB)

Windows 95, 98, ME, 2000, NT, XP, Vista, 7 operációs rendszerekhez

> Mac (6,4 MB)

Mac OS9, OSX 10,4 operációs rendszerekhez

 

 

Mazda történetek – csengőhang

 

A történeteket kísérő dallam az Ön telefonján. iPhone készülékek esetében: töltse le az M4r fájlt számítógépére, és vigye át az iTune alkalmazásból iPhone készülékére. Egyéb telefonkészülékek esetében: töltse le az MP3 fájlt számítógépére, majd vigye át telefonkészülékére.

 

Smartphone

 

> MP3 (1,5 MB)

> M4R (1,5 MB)

 

 

Mazda történetek – háttérkép

 

Helyezze el a Mazda történeteket kiemelt helyen a saját számítógépén. A lenyűgöző képek a Mazda egyedülálló és színes történetét mesélik el, és ideális hátteret teremtenek számítógépe képernyőjén.

 

Válassza ki az Önnek tetsző képet, és adja meg, milyen felbontásban szeretné letölteni háttérképnek.

Mazda6 letöltések

 

Mazda6 képernyővédő

 

Amikor képernyője alvó üzemmódba kapcsol, a Mazda6 életre kel. Élvezze az elegáns vonalak, a méltóságteljes mozgás és a visszafojtott dinamizmus által nyújtott vizuális élményt.

 

Ez a képernyővédő PC és Mac számítógépekhez áll rendelkezésre, és az új Mazda6 legjobb képeit tartalmazza.

 

Screensaver

 

> Windows (14,2 MB)

Windows 95, 98, ME, 2000, NT, XP, Vista, 7 operációs rendszerekhez

Mazda6 háttérkép

 

A Mazda6 az új, „KODO – a mozgás lelke” formavilágunk lenyűgöző megtestesítője. A lágyan ívelő vonalak elegánsan sejtetik a belül rejlő mozgási energiát és feszültséget, és a látvány még akkor is a mozgás érzetét kelti a szemlélőben, amikor a Mazda6 mozdulatlanul áll.

 

Válassza ki az Önnek tetsző képet, és adja meg, milyen felbontásban szeretné letölteni háttérképnek.