rólunk – hős

Minden lépésünkkel szembe megyünk a konvenciókkal

 

Nem mindennapi autógyár a miénk. Ez annak az eredménye, hogy a múltban oly sok kihívással kellett szembenéznünk. De ennek köszönhető, hogy a Mazdánál dolgozó emberek egyedi módon látják a világot. Míg mások szerint a hagyományokat mindenek felett tisztelni kell, szerintünk a konvenciókat meg kell kérdőjelezni a fejlődés érdekében. Ez a gondolkodásmód hasznunkra vált, és néhány igazán forradalmi megoldást hívott életre, mely minden Mazdában megtalálható. Büszkék vagyunk erre, és nem csinálnánk semmit másként.

  • Kihívások új szemszögből

   Kihívások új szemszögből


   Színes történetünk során gyakran szembesültünk kihívásokkal. Különleges hozzáállásunkkal ezeket lehetőségnek tekintettük a fejlődésre és az innovációra. Szembe megyünk a konvenciókkal, hogy jobb autókat gyártsunk. Ha olyan autót szeretnék tervezni, melynek dizájnját a természet ihlette, és amely összeköti Önt az úttal és a környező világgal, akkor nem tehetünk mást, minthogy minden kihívásra új szemszögből tekintünk. 

    

   Tudjon meg többet

   Kihívások új szemszögből

  • SKYACTIV TECHNOLÓGIA

   SKYACTIV TECHNOLÓGIA


   Minden műszaki hagyományt kétségbe vontunk, amikor létrehoztuk az innovatív SKYACTIV TECHNOLÓGIÁT. A belső égésű motor, a sebességváltó és a futómű alkotóelemeinek újratervezésétől a mozgás ihlette dizájn és az aerodinamikai hatékonyság ötvözéséig minden követ megmozgattunk, hogy átértelmezzük autóink építésének módját.

    

   Tudjon meg többet

   SKYACTIV TECHNOLÓGIA

  • KODO dizájn

   KODO dizájn


   Egy jó dizájnnak magával kell ragadnia az embert. A szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Az új, dinamikus formák megalkotásához mérnökeink és formatervezőink a természetben figyelték meg a mozgást. Ennek alapján teremtették meg a lélegzetelállító "KODO – A mozgás lelke" formanyelvet, mely mesterien ötvözi a mozgást a feszültséggel, az eleganciával és a könnyed áramlással.

    

   Tudjon meg többet

   KODO dizájn

  • MZD Connect

   MZD Connect


   El tudja képzelni, hogy lekösse egy olyan autó, amelynek nincs kapcsolata a világgal? Mi sem. Ezért a vezető és az autó közötti kapcsolat jelenti minden Mazda központi kérdését. Ahelyett, hogy ragaszkodnánk a konvenciókhoz, és a vezetőt műszerek garmadájával foglalnánk le, mi hisszük, hogy a technológiának javítania kell a vezetési élményt, nem pedig elvonnia róla a figyelmet.

    

   Tudjon meg többet

   MZD Connect

  • A Mazda története

   A Mazda története


   Régóta szembeszállunk a konvenciókkal – azzal, hogy beépítettük a bolygódugattyús motort, és megnyertük a Le Mans-i versenyt, vagy azzal, hogy minden alkatrészt megmértünk a tömeg csökkentéséhez. Minden kihívást új szemszögből nézünk. Ettől leszünk azok, akik vagyunk.

    

   Tudjon meg többet

   A Mazda története

  • Alkalmazások és letöltések

   Alkalmazások és letöltések


   Informálódni szeretne, vagy szórakozni? Fedezze fel a Mazda okostelefon-alkalmazásait és multimédiás letöltéseit. Akár van már Mazdája, akár még csak szeretne egyet, ezek az alkalmazások, háttérképek, képernyővédők és csengőhangok csak a Mazdára jellemző módon fogják Önt informálni, szórakoztatni és lebilincselni.

    

   Alkalmazások letöltése

   Képernyővédők, csengőhangok és háttérképek

   Alkalmazások és letöltések