KODO dizájn

“Conventional car designers look to the worlds of fashion and style.

Dizájn

A vezetés vegytiszta élvezete

 

Az elegáns és átszellemült „KODO – A mozgás lelke” formanyelvünk a Jinba Ittai – a ló és lovasának egysége – filozófia igazi megvalósulása. Az elegancia által inspirált és az autó és vezetője közötti megbonthatatlan egységre törekvő tervezőink hatalmas munkát végezve alkották meg azt a formatervezési filozófiát, amely kifejezi az élet dinamikus szépségét. Ez kívül és belül egyaránt érezhető, átadja a mozgás energiáját a szemlélőnek és ellenállhatatlan vágyat ébreszt a vezetésre.

car
car

upquote Az agyagmodellek készítése során olyan formák jelennek meg, amelyek intuitív módon szólnak az emberek szívéhez downquote

Norio Terauchi

Galéria A szépség és a technológia egyedülálló ötvözete

FÉNYEZŐMESTEREK

A fényezőmesterek fáradhatatlanul dolgoznak a tökéletes fényezésért és feszegetik a festékhasználat határait: így érik el a Mazdára jellemző színmélységet és ragyogást.

A fényezőmester szerszáma a szórópisztoly.

A Mazda ikonikus karosszériaszíne a Soul Red.

EGYEDÜLÁLLÓ FÉNYEZÉSI TECHNOLÓGIA

 

A Mazda egyedülálló fényezési minősége életre kelti a KODO dizájnt és kihangsúlyozza minden egyes vonal szépségét. A fényezési technológia megújításában elkötelezett Mazda kifejlesztette egyedülálló, környezetbarát oldószeralapú, háromrétegű Aqua-tech nedves fényezési rendszert. A csak a Mazda által használt fejlett fényezési technológia megközelítése, a TAKUMINURI kiegyensúlyozza a Mazda ikonikus karosszériaszíneinek mélységét és ragyogását.

VEZETŐ- ÉS UTASKÖZPONTÚ DIZÁJN

Mazda. DRIVE TOGETHER

A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN

 

A fizikai viselkedés mély megértésével és belső formatervezési megközelítésünkkel egy célunk van: az autó és a vezető összekapcsolása. Fejlesztési folyamatunk olyan közös erőfeszítés, amelyben az optimális jármű kialakítása érdekében számos különböző osztály mérnökei és tervezői vesznek részt. A vezető- és utasközpontú formatervezés maximális irányíthatóságot, teljes biztonságot és tökéletes vezetési élményt nyújt. A vezető köré tervezzük a járművet és az összes technológiát, így tökéletes harmónia alakul ki a vezető és a jármű között: ez a Jinba Ittai.

DÍJAK

INNOVATÍV FORMATERVEZÉSÉRT JÁRÓ ELISMERÉSEK 

 

A Mazdánál minden tettünk bátor, zseniális és szórakoztató. Ennek eredményeképpen számtalan elismerést és több mint 350 formatervezési és átfogó innovációs díjat kaptunk. A Red Dot dizájn díjtól a What Car? Év autója díjáig számos elismerés bizonyítja, hogy formatervezési filozófiánkkal sikerrel alkottuk meg az esztétikai szépség, a hatékonyság és a vezetési teljesítmény verhetetlen kombinációját.

Előfordulhat, hogy a bemutatott modell nem felel meg az NSC specifikációnak. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.