KODO dizájn

"KODO – A mozgás lelke"

 

Mi a Mazdánál nem tudjuk megállni, hogy ne csináljuk másképp a dolgokat – ez alaptermészetünkből fakad. Ezt a gondolkodásmódot követtük akkor is, amikor inspirációt keresve megalkottuk az új KODO dizájnt. Tervezőink részletesen tanulmányozták a természetes környezetükben élő állatok mozdulatait, vagy a felszabaduló energia kifejeződését, amikor az íjász útjára engedi a kilőtt nyílvesszőt, és ezeket a momentumokat formázták meg a Mazda6, a Mazda3 és a CX-5 feszes, erőteljes, mégis lágyan ívelő vonalaiban. Szilárd meggyőződésünk, hogy a szokványostól eltérő forrásból történő ihletmerítés igazán konvencióktól elrugaszkodó dizájnt eredményez.

Lépjen velünk kapcsolatba

Vadonatúj Mazda3. A mozgás szellemében

Hagyja, hogy a vadonatúj Mazda3 megérintse Önt!


A vadonatúj Mazda3 el fogja Önt varázsolni. Nem csak azért, mert remekül néz ki, hanem mert vezetni is különleges élmény. Az innovatív SKYACTIV technológiával felvértezett Mazda3 nagyszerű teljesítményt nyújt, és mindezt olyan üzemanyag-hatékonyság mellett, amelyet egy jóval kisebb autótól várna csak el az ember. Lélegzetelállító KODO dizájnjának köszönhetően akkor is rabul fogja Önt ejteni, ha meg sem mozdul. Tapasztalja meg a vadonatúj Mazda3 vonzerejét!

A KODO dizájn eredete. A mozgás megragadása a természet élő formáiban.

Nézze meg az új Mazda3-at bemutató videót!

autó

TAKERI tanulmányautó

autó

TAKERI tanulmányautó

A KODO dizájn témáját először használó SHINARI és TAKERI tanulmányautók kecses szépségére építve az új Mazda6 is a Mazda egyedülálló erejét és agilitását képviseli. Legújabb dizájnunkat a természetben előforduló atletikus formák ihlették – autóink a mozgást tükrözik, és minden részletükben erőt, sebességet és feszességet sugároznak.

Kidolgozott külső Izgalmas formák, melyek erőt és agilitást hangsúlyoznak.

kodo

TAKERI tanulmányautó

A híres szárnyas hűtőrács, a kiálló lökhárítók és a hátrafelé dőlő fülke hangsúlyozza az új Mazda6 motorháztetője alatt nyugvó erőt. A LED-es fényszórók kiemelik az autó méltóságteljes, önbizalommal teli kiállását. A négy új karosszériaszín – Soul piros metál, Blue Reflex mica, Meteor szürke mica, Jet fekete mica – még nagyobb kontrasztot biztosít, és tovább erősíti a felszínnél mélyebbre ható dizájn érzetét.

Kifinomult, harmonikus belső dizájn. Az esztétikus formák és az intuitív funkciók találkozása.

Fedezze fel a kiemelkedő funkciókkal felszerelt, tágas, kényelmes utasfülkét.

Az új Mazda6 teljesen új, vezetőközpontú belső kialakítása 

legalább annyi izgalmas részletet rejt belül, mint kívül – letisztult, 
egységes megjelenéséhez minden eddiginél intuitívabban elhelyezett kezelőszervek járulnak.
 
Mindez kiváló minőségű, csiszolt alumínium ajtókilincsekkel
és sebességváltóval, valamint könnyű ülésekkel ötvözve olyan kényelmet
és kifinomultságot nyújt, amely egy négyajtós szedántól elvárható.