Alkalmazások

Alkalmazások

Maradjon kapcsolatban velünk bármerre is jár az ingyenes okostelefon alkalmazással.

My Mazda alkalmazás

 

A My Mazda egy olyan rendszer, amellyel kényelmesen kezelheti összes fontos Mazda dokumentumát. A szervizkönyvtől a garanciairatokig mindent megtalál egy helyen. 

 

A My Mazda alkalmazás használatával egyszerűen hozzáférhet a fontos tulajdonosi dokumentumaihoz, figyelemmel kísérheti az ütemezett szervizeseményeit, valamint Mazda márkakereskedőket kereshet okostelefonjáról vagy tabletjéről. Hozzáférhet kézikönyveihez, és könnyen érthető oktatóanyagokból tájékozódhat járműve funkcióit illetően. 

 

Az éves karbantartás közeledtével praktikus emlékeztetőket kaphat, valamint információkat biztosítunk azokról az alkatrészekről, amelyek cseréjét korábban elhalasztotta.

 

Sőt, az alkalmazáson keresztül még az Országúti Segítségnyújtást is hívhatja.

 

Ha további információra van szüksége, tekintse meg a My Mazda alkalmazásról szóló videót.

 

Ki használhatja a My Mazda alkalmazást?


Ha az Ön magántulajdonát képezi egy Mazda gépjármű, akkor jogosult rá, hogy My Mazda-fiókja legyen, amelybe erről a webhelyről vagy az alkalmazásból léphet be. A regisztrációhoz létre kell hoznia egy My Mazda-fiókot, ami mindössze néhány percet vesz igénybe.  Felhívjuk figyelmét, hogy a My Mazda jelenleg üzleti és flottakezelő ügyfelek számára nem érhető el.

 

 

Az alkalmazás iOS (Apple) és Android rendszerekhez is elérhető, és a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. 

 

AppStore   Google play

MyMazda App