Megérkezett az új, minden ízében izgalmas és sportos Mazda3 sedan modell, gondosan kialakított, vezető- és utasközpontú belső térrel 

 

A teljesítmény, az erő és a szépség tökéletes kombinációját nyújtó 2017 Mazda3 a „KODO – A mozgás lelke” formanyelv jegyében készült, amely minden apró részletében a sportos és dinamikus mozgást fejezi ki. A 2017 Mazda3 sedan formavezetése az energikus, előre irányuló mozgás érzetét kelti. Erős, széles felépítése az izgalmas vezetési élményéről és a kiváló manőverezhetőségéről árulkodik. Az autó megjelenése energikus feszültséget és ritmikus mozgást sugároz, amely azonnal megdobogtatja vezetője szívét.

 

A Mazda3 igényes kidolgozású, vezető- és utasközpontú belső tere prémium minőségű anyagok felhasználásával és rendkívüli precizitással készült. A lenyűgözően tágas, luxuskivitelű fülke sportos ülésekkel és elektromos kézifékkel rendelkezik, a színes öltésekkel varrt, puha tapintású anyagok pedig megfelelő kényelmet biztosítanak a vezetéshez. A vezetőfülke megjelenését az új formatervezésű kormánykerék, a hajlított műszerfal és a szellőzőrácsokat díszítő krómhatású tárcsák teszik még vonzóbbá.

  • Egyedi LED-lámpák

   Egyedi LED-lámpák

   A 2017 Mazda3 adaptív LED-fényszóróval (ALH) van felszerelve, amelyben a vakításmentes országúti fényszóró mások elvakítása nélkül biztosít kiváló éjszakai látási viszonyokat. A Mazda3 LED-lámpáinak egyediségét tovább fokozzák az elülső fényszórók, a nappali LED-lámpák, az elülső LED-ködlámpák, a hátsó LED-lámpák, valamint az országúti sebességkor bekapcsoló automatikus szintkiegyenlítő funkció.

   Egyedi LED-lámpák

  • Prémium metálszínek

   Prémium metálszínek

   A Mazda3 sedan új prémium metálszíne, a Machine szürke tökéletesen tükrözi az autók kifogástalan megjelenésére irányuló törekvésünket, amelyet a továbbfejlesztett TAKUMI-NURI festési technológiával valósítunk meg. A KODO formanyelv jegyében a Machine Gray szín kiemeli a Fastback modell dinamikus és sportos dizájnját.


   A Soul piros prémium metálszín teljes mértékben megtestesíti az autók iránti szenvedélyünket – egy mély, intenzív vörös szín, amely érzelmekkel teli energiát sugároz.

   Prémium metálszínek

  • Új tervezésű, *fűtött kormány

   Új tervezésű, *fűtött kormány

   A Mazda vezető- és utasközpontú tágas belső tere tökéletes vezetési környezetet biztosít, és most továbbfejlesztett, bőrbetétes, kis méretű kapcsolókkal és légzsákborítással ellátott, ergonomikus kormánykerékkel rendelkezik. Lehetővé teszi a vezető számára a hangrendszer és a sebességszabályozó vezérlését, valamint a motor indítását követően gyorsan felmelegszik*, így keze a hideg téli napokon sem fog fázni.

   *A fűtött kormánykerék a déli országok piacain nem érhető el.

   Új tervezésű, *fűtött kormány

  • Mazda könnyűfém felnik

   Mazda könnyűfém felnik

   Az új formatervezésű, 18”-os könnyűfém felnik fokozzák a sebesség és a stabilitás érzetét, amelyet a Mazda3 sedan dizájnja sugároz. A kategóriájában a legkönnyebbek közé számító szerkezetével, a közlekedési zajt csökkentő és a kezelési stabilitást fokozó formatervezésével a Mazda könnyűfém felni a stílus és a teljesítmény kiemelkedő kombinációját nyújtja.

   Mazda könnyűfém felnik

  Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.

   

  *A fűtött kormánykerék a déli országok piacain nem érhető el.