Megérkezett az új, minden ízében izgalmas és sportos Mazda3 Sport modell, egyedi, vezető- és utasközpontú belső térrel

 

A 2017 Mazda3 Sport modell dinamikus formavezetése az energikus, előre irányuló mozgás érzetét kelti. Az autó lenyűgöző megjelenését a díjnyertes KODO – A mozgás lelke formatervezési filozófiának köszönheti – a határozott vonalvezetésű, masszív karosszéria erőt és mozgékonyságot sugároz a dinamikusabb és kellemesebb vezetési élmény érdekében. Erős, széles felépítése az izgalmas vezetési élményéről és a kiváló manőverezhetőségéről árulkodik. Megjelenése energikus feszültséget és ritmikus mozgást sugároz, amely azonnal megdobogtatja vezetője szívét.

 

A Mazda3 igényes kidolgozású, vezető- és utasközpontú belső tere prémium minőségű anyagok felhasználásával és rendkívüli precizitással készült. A lenyűgözően tágas, luxuskivitelű fülke sportos ülésekkel és elektromos kézifékkel rendelkezik, a színes öltésekkel varrt, puha tapintású anyagok pedig megfelelő kényelmet biztosítanak a vezetéshez. A vezetőfülke fényűző megjelenését az új formatervezésű műszerfal, a bőrborítású, fűtött* kormánykerék és a szellőzőrácsokat díszítő krómhatású tárcsák teszik még vonzóbbá.

*A fűtött kormánykerék a déli országok piacain nem érhető el.

  • Egyedi LED-lámpák

   Egyedi LED-lámpák

   A Sport modell egyedi LED-lámpáinak vakításmentes, adaptív fényszórói mosórendszerrel vannak ellátva, így mások elvakítása nélkül biztosítanak kiváló éjszakai látási viszonyokat. A Mazda3 nyilvánvalóan egyedi megjelenését a nappali LED-lámpák, az elülső LED-ködlámpák, a hátsó LED-lámpák és az új, dinamikus LED-fényszórók emelik ki.

   Egyedi LED-lámpák

  • Prémium metálszínek

   Prémium metálszínek

   A Mazda3 Sport új prémium metálszíne, a Machine szürke tökéletesen tükrözi az autók kifogástalan megjelenésére irányuló törekvésünket. A színt a továbbfejlesztett TAKUMI-NURI festési technológiával alakítjuk ki, amely kiemeli a Hatchback dinamikus és sportos formatervezését. 

    

   A Soul piros prémium metálszín teljes mértékben megtestesíti az autók iránti szenvedélyünket – egy mély, intenzív vörös szín, amely érzelmekkel teli energiát sugároz.

   Prémium metálszínek

  • Új tervezésű, *fűtött kormány

   Új tervezésű, *fűtött kormány

   A Mazda3 vezető- és utasközpontú tágas belső tere tökéletes vezetési környezetet biztosít, és most továbbfejlesztett, bőrbetétes, kis méretű kapcsolókkal és légzsákborítással ellátott, ergonomikus kormánykerékkel rendelkezik. Lehetővé teszi a vezető számára a hangrendszer és a sebességszabályozó vezérlését, valamint a motor indítását követően gyorsan felmelegszik*, így keze a hideg téli napokon sem fog fázni.

   *A fűtött kormánykerék a déli országok piacain nem érhető el.

   Új tervezésű, *fűtött kormány

  • Mazda könnyűfém felnik

   Mazda könnyűfém felnik

   Az új formatervezésű, stílusos, 18”-os könnyűfém felnik még látványosabbá teszik a 2017 Mazda3 Sport megjelenését. A kategóriájukban a legkönnyebbek közé számító szerkezetükkel, a közlekedési zajt csökkentő és a kezelési stabilitást fokozó formatervezésükkel a Mazda könnyűfém felnik a stílus és a teljesítmény kiemelkedő kombinációját nyújtják.

   Mazda könnyűfém felnik

  Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.

   

  *A fűtött kormánykerék a déli országok piacain nem érhető el.