„Mazda3 SVP”

Valódi vezetési élmény

 

A Mazda3 Takumi vezetésekor a vezető és a jármű szinte eggyé válik. A Mazda emberközpontú filozófiájával összhangban tervezett, fejlett SKYACTIV JÁRMŰDINAMIKÁVAL ellátott jármű a legapróbb parancsra is reagál, ezzel megteremtve a Jinba Ittai érzést.

 

A Mazda3 Takumi i-ACTIVSENSE rendszere olyan biztonsági funkciókat tartalmaz, mint például az intelligens fékrásegítő, a jelzőtábla-felismerés* és a hátsó kamera, amelyekkel a vezetés és a parkolás még a zsúfolt városi utcákon is örömteli élmény.

 

Az MZD Connect szórakoztatási és kapcsolattartási rendszer önfeledt vezetési élményt biztosít, a Mazda3 Takumi díjnyertes KODO formanyelve és sportos, 18”-os sötét könnyűfém keréktárcsái pedig gondoskodnak arról, hogy a jármű dinamikus megjelenése mindig a figyelem középpontjában maradjon.

 


Sportos, 18”-os sötét könnyűfém keréktárcsák

Hátsó kamera

Intelligens, kulcs nélküli beszállást biztosító rendszer

Aktív kijelző jelzőtábla-felismeréssel*

 

*Műholdas navigációval áll rendelkezésre

Innováció Mindaz, ami a Mazda3 Takumit-t igazán különlegessé teszi

DIZÁJN

Az erőteljes, formatervezett megjelenéssel és a stílusos, 18”-os sötét könnyűfém keréktárcsákkal a sportos Mazda3 Takumi még álló helyzetben is a dinamikus mozgás hatását kelti. A KODO – A mozgás lelke dizájn a markáns vonalvezetésben nyilvánul meg, amely a luxuskivitelű, kényelmes belsőtérben is folytatódik. A Mazda emberközpontú tervezési filozófiájával összhangban a vezető köré épített ergonomikus utastér a vezető kezébe adja az irányítást a színes aktív kijelzővel, az MZD Connect funkcióval és a tolatókamera-rendszerrel.

DIZÁJN

Sportos, mégis elegáns

TELJESÍTMÉNY

Minden a keze ügyében

INFORMÁCIÓS ÉS SZÓRAKOZTATÓ RENDSZER

Szórakoztató és kapcsolattartási szolgáltatások karnyújtásnyira az MZD Connect rendszerrel

FEJLETT BIZTONSÁG

Biztonság és kényelem

Előfordulhat, hogy a bemutatott modell nem a magyar specifikációnak megfelelő. A képernyőn látható színek és némely külső vagy belső tulajdonság eltérhet a valóságostól.