Mazda CX-3 2018

A mozgás szépsége a KODO formanyelvvel

 

A gyönyörűen kiegyensúlyozott KODO formanyelv arányaival, a formatervezett karosszériával és a sportos, mégis kifinomult megjelenéssel – különösen az új, fényes és élénk Soul Red Crystal színben – a 2018 Mazda CX-3 ma a tökéletes SUV az aktív, progresszív emberek számára, akik szeretik a dinamikus stílust és a lenyűgöző dizájnt.

 

A drámai első hűtőrácstól és a krómozott elemektől a 18”-os könnyűfém keréktárcsákig*, a csillogó, fekete oszlopokig** és a hátsó LED-es lámpatestekig* a 2018 Mazda CX-3 már azelőtt kifejezi a mozgás energiáját és szépségét, mielőtt beszállna és vezetne. A legkiválóbb minőségű anyagok és a kivételes szakmai tudás segítségével a mindennapos vezetés még élvezetesebb, és teljesen jelen van az autó és a vezető közötti egység érzése.

 

*Revolution / Revolution top szinten

**Challenge szinttől

  • A következő generációs KODO formanyelv

   A következő generációs KODO formanyelv

   A KODO formanyelv a 2018 Mazda CX-3-at még kivételesebbé, kellemesebbé és modernebbé teszi, így mindenhol vonzza a tekinteteket, bárhova is megy. A sportos profil a jellegzetes, nyolc osztású hűtőrácstól és a LED-es hátsó lámpatestektől* kezdve, amelyek kiemelik a jellegzetes szárnyformát, egészen a kecses, precízen formatervezett karosszériáig és a 18”-os könnyűfém keréktárcsákig magabiztos kiállást kölcsönöz.

    

   *Revolution / Revolution top szinten

   A következő generációs KODO formanyelv

  • Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal

   A 2018 Mazda CX-3 Soul Red Crystal színe még jobban kiemeli a KODO formanyelv formáinak szépségét. Az eredeti, ikonikus Soul Red színből született Soul Red Crystal élettelibbé, mélyebbé és ragyogóbbá teszi a karosszériát a fény és árnyék dinamikus átmeneteivel, amelyet a három rétegben alkalmazott Takumi Nuri technológiánk hoz létre.

   Soul Red Crystal

  • Belső kidolgozás

   Belső kidolgozás

   A nyugodt, barátságos, érzékeket stimuláló térben semmi nem zavarja, így a vezetés élvezetére összpontosíthat – így terveztük meg a belső teret. A vezető körül mindenhol az egység érzete van jelen, amelyet az övezetekre osztott színek és anyagok teremtenek meg. Szürke színt használtunk a műszerfalon és a bőr* ajtópaneleken, hogy még kellemesebbé tegyük a légkört. 

    

   *A bőrüléseknél az alapfelszereltség része

   Belső kidolgozás

  • Teljesen bőr ülések

   Bőrülések

   A fekete vagy fehér színű, elektromos állítású bőrülések* gyönyörűen illeszkednek a belső színösszeállításhoz, különösen a műszerfalak és az ajtópanelek szürke színéhez, ezáltal a jó minőségű részletek és a kidolgozottság érzete még inkább jelen van.

    

   *Revolution / Revolution top szinten

   Bőrülések

  • Rugalmasan kialakított utastér

   Rugalmasan kialakított utastér

   Elutazik a hétvégére? Nagy bevásárlókörutat tervez? Álomvakációra indul? A 2018 Mazda CX-3 annyira sokoldalú, hogy bármilyen kihívást könnyedén kezel és minden életstílushoz képes alkalmazkodni. Amikor több tárolóhelyre van szüksége, akkor a 60/40 arányban osztott hátsó ülések teljesen vízszintes helyzetbe dönthetők, így további, rugalmas helyet nyújtanak. Most már csak össze kell csomagolnia.

   Rugalmasan kialakított utastér

  • 15”-os alumínium keréktárcsák

   18"-os könnyűfém keréktárcsák

   A karosszéria KODO formanyelv stílusát a legújabb 18”-os könnyűfém keréktárcsákkal javítottuk, melyeknek küllői növelik a pozitív ív szélességét a középponttól a peremig. Nemcsak hosszabbnak látszanak, hanem a kerék is nagyobbnak tűnik, így a mozgás és a mélység érzetét keltik. A küllők csillogó fényessége kiemeli a külső krómozott elemeit. 

    

   *Revolution / Revolution top szinten

   18"-os könnyűfém keréktárcsák

  • Első hűtőrács

   Első hűtőrács

   A 2018 Mazda CX-3 dizájnját és megjelenését nyolc darab párban elhelyezett vékony és vastag hűtőrács osztással tettük még egyedibbé. Ez kiemeli az elegáns, formatervezett karosszériastílust, így érettebb, kifinomultabb külsőt és mélyebb, karakteresebb minőségérzetet kölcsönöz a járműnek.

   Első hűtőrács

  A képen látható modell eltérhet a kereskedelemben elérhetőtől. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.

   

  Kombinált CO2-kibocsátási értékek*: 
  141 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 121 LE-s, 6 sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén 

  140 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 121 LE-s, 6 sebességes automata váltós, kétkerékhajtású típus esetén

  160 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 150 LE-s, 6 sebességes kézi váltós, összkerékhajtású típus esetén 

  152 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 150 LE-s, 5 sebességes automata váltós, összkerékhajtású típus esetén 

  114 g/km a 1.8 SKYACTIV-D dízeles, 115 LE-s, 6 sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén 

  126 g/km a 1.8 SKYACTIV-D dízeles, 115 LE-s, 6 sebességes kézi váltós, összkerékhajtású típus esetén 

  137 g/km az 1.8 SKYACTIV-D dízeles, 115 LE-s, 6 sebességes automata váltós, összkerékhajtású típus esetén

  *A járművek jóváhagyása az új WLTP 2017/1151 (EU) rendelet (715/2007/EK rendelet) szerinti típusjóváhagyási eljárásnak megfelelően történik.

  Az összehasonlíthatóság érdekében a feltüntetett értékek a 2017/1153 EU végrehajtási rendeletnek megfelelően meghatározott NEDC-értékek.

  A hivatkozott MPG-adatok az Európai Unió által szabályozott hivatalos laborvizsgálatok teszteredményeiből származnak. Ezeket csak összehasonlítási célokból tüntetjük fel, és előfordulhat, hogy nem felelnek meg a vezetés során Ön által tapasztalt tényleges eredményeknek.