Mazda CX-3 SVP 2018

Teljesítmény és karizma még több stílussal és biztonsággal

Éljen a maximumon az örömteli vezetést kínáló 2018 Mazda CX-3 SVP modellel. A rendkívül jó kezelhetőségéről, stílusos KODO: A mozgás lelke dizájn kinézetéről és dinamikus személyiségéről ismert kompakt SUV markáns karakterével és extra funkcióival maximalizálja a vezetés élvezetét.

A stílusos vezetés szerelmeseinek tervezett, speciális kiadású 2018 Mazda CX-3 SVP mindenhol vonzza a tekinteteket 18”-os keréktárcsáival, sötétített üvegeivel és automatikus, elektromosan behajtható tükreivel. Ezt a modellt a kanyargós utakra és a városi kalandokra terveztük, amiben az intelligens i-ACTIVSENSE funkciók segítik a vezetőt: a hátsó parkolást segítő rendszer, az esőérzékelő ablaktörlők, az automatikusan be-/kikapcsolódó külső lámpák, valamint a fűtött első ülések. Találja meg mindig az utat az MZD-Connect Mazda navigációs rendszerrel*, és élvezze a szórakoztatás világát minden kaland során a DAB rádióval.

* Opcionálisan rendelkezésre áll

18"-os könnyűfém keréktárcsák

A 18”-os könnyűfém keréktárcsák sportos stílust és városias megjelenést kölcsönöznek a járműnek, továbbá csökkentik az útzajokat, és javítják a kompakt SUV rendkívüli tapadását és agilitását.  

Könnyű parkolás

Parkoljon magabiztosan a szűk helyeken a hátsó parkolást segítő rendszer használatával, amely figyelmezteti Önt az autó mögötti, nem látható akadályokra. A rendszer automatikusan behajtja a külső visszapillantó tükröket, amikor kikapcsolja a gyújtást. Így lesz igazán stresszmentes a parkolás. 

Biztonság

Élvezze az utat, miközben két praktikus funkció automatikusan működik. Az esőérzékelő ablaktörlők esőben maguktól működésbe lépnek, így tisztán tartják a szélvédőt, ha pedig besötétedik, akkor bekapcsolnak a fényszórók és más külső lámpatestek, hogy megvilágítsák az utat. *A LED-es hátsó lámpatestek nem állnak rendelkezésre az SVP modellben.

Hátsó sötétített üveg

Stílusosabb megjelenés, nagyobb biztonság és diszkrétebb utazás a hátul ülők számára a két hátsó ajtóba beépített sötétebb üvegeknek köszönhetően.

*Az SVP-ben nem áll rendelkezésre oldalsó, krómozott díszborítás.

Fűtött első ülések

Hideg időben is kényelemben töltheti az utat a fűtött első ülésekben, és a három beállítással úgy szabályozhatja a hőmérsékletet, hogy pont megfelelő legyen.

MZD-Connect

Élvezze a hírek, a szórakoztatás és a csatlakoztathatóság világát a DAB digitális rádióval az MZD-Connect információs és szórakoztató rendszeren, és használja intuitív Mazda navigációs rendszerünket*, amelyen 2D-s és 3D-s térképeket és számos útvonallehetőséget tekinthet meg.

* Opcionálisan rendelkezésre áll.

Tesztvezetés

Tekintse meg, hogy a stílusos 2018 Mazda CX-3 hogyan teljesít az úton.

*Az SVP modellben nem állnak rendelkezésre LED-es első és hátsó lámpatestek.

*A járművek jóváhagyása az új WLTP 2017/1151 (EU) rendelet (715/2007/EK rendelet) szerinti típusjóváhagyási eljárásnak megfelelően történik. Az összehasonlíthatóság érdekében a feltüntetett értékek a 2017/1153 EU végrehajtási rendeletnek megfelelően meghatározott NEDC-értékek.