Mazda CX-3 SVP 2018

A vezetés színtiszta öröméhez tervezve

Egyedi 2018 Mazda CX-3 Takumi Plus modellünkben Ön az autózás örömének szíve. A kívül-belül lenyűgözőre tervezett, kompakt SUV markáns karakterével és extra funkcióival maximalizálja a vezetés élvezetét. A nagy gondossággal kialakított belső tér a részletgazdagságot és az egységességet tükrözi. Stílusos közepes méretű SUV gépkocsinkat arra terveztük és építettük, hogy az autózás mindig különleges alkalom legyen és a Jinba Ittai érzést nyújtsa: azt, amikor eggyé válunk az autóval. 

A 2018 Mazda CX-3 Takumi Plus a KODO: A mozgás lelke elvet követi, amelynek segítségével a minőség és a szakmai tudás terén is kiemelkedő. A továbbfejlesztett funkciók, például a kiváló minőségű, 18”-os világos könnyűfém keréktárcsák, a Deep Red nappabőr ülések és a Mazda radaros sebességszabályozó automatika minden utat különlegessé tesznek.

 

Emberközpontú belső tér

A luxuskivitelű és igazán kényelmes extra utasteret továbbgondoltuk és új szintre emeltük. A beltért a vezető köré terveztük, hogy úgy érezze, mintha a test valódi kiterjesztése lenne, miközben a mélyvörös nappabőr ülések rendkívüli szintű kényelmet nyújtanak.

Mélyvörös nappabőr ülések

Érezze a kiváló minőségű, mélyvörös nappabőr ülések nyújtotta kényelmet és stílust. A luxuskivitelű utastér a vezető és az utasok számára is öröm. A tiszta fehér színű betétek teljessé teszik az emberközpontú belső dizájnt.

Elektromosan állítható ülés memóriafunkcióval

Az elektromosan állítható, memória funkcióval ellátott ülés magasabb szintre emeli a kényelmet, mivel minden vezetés során segít a testhelyzet megtartásában. Egyetlen gombnyomással beállíthatja kedvenc pozícióját.

Még egy árnyalatnyi elegancia

A belső dizájn egyesíti a fehér díszpanelt és a fehér belső ajtókárpitot, amely illeszkedik a mélyvörös nappabőr ülések tiszta fehér színű betéteihez. Az eredmény tiszta elegancia, amely szemet gyönyörködtető és ellazítja az elmét.

18”-os világos könnyűfém keréktárcsák

A 18”-os könnyűfém keréktárcsák sportos stílust és városias megjelenést kölcsönöznek a járműnek. Nemcsak stílusosak és izgalmasak, hanem az útzajokat is csökkentik, továbbá a kompakt SUV rendkívüli tapadását és mozgékonyságát is javítják.

Mazda radaros sebességszabályozó automatika

Támogatja a vezetőt abban, hogy állandó sebességen vezessen és biztonságos távolságot tartson az előtte haladó járműtől, így az autópályán megtett hosszú utak kevésbé fárasztóak és élvezetesebbek.

Tesztvezetés

Tekintse meg, hogy a stílusos 2018 Mazda CX-3 Takumi Plus hogyan teljesít az úton, és hogy mitől különleges a teljesítménye.

*A járművek jóváhagyása az új WLTP 2017/1151 (EU) rendelet (715/2007/EK rendelet) szerinti típusjóváhagyási eljárásnak megfelelően történik. Az összehasonlíthatóság érdekében a feltüntetett értékek a 2017/1153 EU végrehajtási rendeletnek megfelelően meghatározott NEDC-értékek.