CX-5

Kifinomult dizájn és mestermunka

 

Az új Mazda CX-5 a KODO dizájnnak köszönhetően szépséget és energiát sugároz. Az egész autó stílusa a lendületes mozgás izgalmas benyomását kelti, a dinamizmusét és a sebességét. A városi szabadidő autó határozott és érzéki vonalvezetésének kiemelése érdekében a Mazda kifejlesztette az egyedülálló Takumi Nuri festési technológiával készült Soul Red Crystal színt, és olyan életteli, mély színt alkotott, amelynek csak akkor hisszük el létezését, ha látjuk.

 

A vezető- és utasközpontú utastér a nyitottság és egység érzését kelti, és első osztályú kényelmet biztosít minden utas számára. Mindenütt valódi mestermunka. A vezető köré kialakított ergonomikus vezérlés és az új kormánykerék, a tágas, luxuskivitelű belső térben olyan környezetet alakít ki, ahol a nagyszerű kényelem mellett tökéletesen irányítása alatt tarthatja a dolgokat. Az utasok azonnal otthon érzik magukat a hátsó, fűtött üléseken*, amelyek a hosszú utazások során hátradönthetők. A 10 hangszórós Bose® hangrendszert** és az MZD Connect fejlett információs és szórakoztató rendszert mindenki élvezni fogja.

 

*A hátsó ülésfűtés válaszható felszerelés

*A 10 hangszórós BOSE® prémium hangrendszer választható felszerelés

  • Ön köré építve – a jobb és biztonságosabb vezetés érdekében

   Ön köré építve – a jobb és biztonságosabb vezetés érdekében

   Ha kényelmesen érzi magát, a Jinba Ittai élmény fokozódik. 

   A továbbfejlesztett aerodinamikának és hangszigetelésnek köszönhetően a barátok és a család ugyanolyan kényelmesen ülnek, és ugyanolyan nyugodtnak érzik magukat az autó hátsó ülésein, mint Ön a kormánykeréknél.

   Ön köré építve – a jobb és biztonságosabb vezetés érdekében

  • Hozza ki a szépséget a Soul Red Crystal szín segítségével

   Hozza ki a szépséget a Soul Red Crystal szín segítségével

   Az új Mazda CX-5 Soul Red Crystal színe a KODO dizájn formáinak és felületeinek szépségét emeli. Az eredeti, ikonikus Soul Red színből született Soul Red Crystal élettelibbé, mélyebbé és ragyogóbbá teszi a karosszériát a fény és árnyék dinamikus átmeneteivel, amelyet a három rétegben alkalmazott Takumi Nuri technológiánknak köszönhető.

   Hozza ki a szépséget a Soul Red Crystal szín segítségével

  • Dönthető és fűtött hátsó ülések

   Dönthető és fűtött hátsó ülések

   A hátsó ülésen utazók sosem fogják úgy érezni, hogy jobban szeretnének elöl ülni. Az új üléseket teljesen átterveztük, nagyobb ülésmélységgel rendelkeznek, és jobban illeszkednek az emberi alakhoz a kiváló kényelem érdekében. Az ülések dönthetők, hogy a hosszú utazások pihentetőbbek legyenek.  (A hátsó ülésfűtés választható felszerelés)

   Dönthető és fűtött hátsó ülések

  • Sportos könnyűfém keréktárcsák

   Sportos könnyűfém keréktárcsák

   A karcsú és arányos, sportos és letisztult új Mazda CX-5 19"-os sötét színű könnyűfém keréktárcsákkal egészül ki. Böngésszen a Mazda CX-5 könnyűfém keréktárcsák teljes választékában.

    

   *A 19"-os sötét színű könnyűfém keréktárcsa válaszható felszerelés


   Sportos könnyűfém keréktárcsák

  • MZD Connect

   MZD Connect

   Az MZD Connect lehetővé teszi, hogy vezetés közben saját világába merüljön, és így az új Mazda CX-5-tel kialakult egység – a Jinba Ittai – érzése fokozódik.

    

   Használja a könnyen elérhető 7"-os színes érintőképernyőt, a hangvezérlőt vagy az intuitív multimédia-vezérlő kezelőgombját a navigációhoz vagy a kommunikációhoz. Csatlakoztassa telefonját, hogy a közösségi média csatornáin jelen legyen, férjen hozzá üzeneteihez, hallgasson online rádióállomásokat vagy DAB rádiót.

   MZD Connect

  Autó és vezető tökéletes harmóniában Sosem vezetünk egyedül

  Ha Mazdát vezet, sosincs egyedül. Autó és vezetője tökéletes harmóniában. Mint ló és lovasa – amit mi Jinba Ittai-nak hívunk. Mi a Mazdánál úgy hisszük, hogy ha ez megvalósul, az autózás örömöt okoz. Máshogy csináljuk, mert az autóink többről szólnak, mint egy közlekedési eszköz A-ból B-be. Szépséget kreálunk minél egyszerűbben. Tiszta, intuitív kapcsolat, olyan, melyet szavakkal nehéz leírni. Együtt erősebbek vagyunk. Sosem vagyunk egyedül. DRIVE TOGETHER

  Kodo dizájnfilozófia Művészet a mozgásban

  Mivel teljes mértékben hiszünk abban a japán alapelvben, amely szerint a kevesebb több, az új CX-5 modellel az volt a célunk, hogy egy egyszerű, mégis elegáns formát hozzunk létre. Az eddigi legkidolgozottabb dizájnt kihangsúlyozó, kifinomult, izmos karosszériának köszönhetően egyetlen tiszta mozdulattal irányítható a teljes jármű, és tovább növelhető a sebességérzet. Az eredmény egy olyan autó, amely egyesíti a SUV járművek funkcióit és erejét a dizájn jelentette élő művészettel. Tudjon meg többet

  Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A színek, valamint egyes külső és/vagy belső tulajdonságok eltérhetnek a képernyőn látható és az aktuális modell között.