“mazda mx-5” mazda stílusos “vadonatúj mazda mx-5” mazda dizájn ”mazda kodo – a mozgás lelke dizájn”

Ellenállhatatlanul stílusos dizájn és magával ragadó megjelenés

 

Az új MX-5 a KODO dizájn legmerészebb formáját kapta, hogy érzékeit kényeztessük. Az erőtől duzzadó megjelenés és a legendás szemformájú fényszórók egy vad megjelenését kölcsönzik az autónak. Az elegáns arányok és a finom kontúrvonalak az autó külsejéről a belső térbe áramlanak, ami a folytonosság és az egység érzetét erősíti.

A stílusos belső dizájnt kiváló kidolgozottság jellemzi a sportos ülésektől a vezető környezetében lévő intuitív kezelőszervekig. Az MX-5 kialakítása a vegytiszta vezetési élményt szolgálja.

  • “vadonatúj mazda mx-5” mazda nyitható tető “mazda sportkocsi” mazda elegáns dizájn “mazda karosszériastílus” kodo dizájn

   Klasszikus, nyitható tetejű kialakítás

   Az MX-5 a nyitható tetejű könnyű sportkocsik klasszikus profiljával rendelkezik, amelyet hátsó helyzetű ülések és a vezető előtt hosszan nyújtózó motorháztető jellemez.

   Masszív kiállása, elegáns vonalai és lágyan ívelő kontúrjai dinamikus mozgalmasságot fejeznek ki, és a vegytiszta vezetési élmény ígéretét hordozzák.


   Klasszikus, nyitható tetejű kialakítás

  • “mazda MX-5 belső tulajdonságok” mazda MX-5 vezetőülés “vadonatúj mazda MX-5

   Jinba Ittai: az autó és a vezető közötti egység érzése

   A belső tér kialakítása elmossa az autó külseje és belseje közti vizuális határvonalakat, és ezáltal megvalósítja a vezető és az új MX-5 egységének érzését.

   Az ajtó felső kárpitelemei az autó külsejével egyező színűek, így azt a benyomást keltik, hogy a külső tovább folytatódik a belső térben.

   Jinba Ittai: az autó és a vezető közötti egység érzése

  • “vadonatúj mazda mx-5” mazda bőrmarkolat “mazda kormánykerék” mazda belső tulajdonságok “jinba ittai”

   Kormánykerékdizájn

   A piros varrással díszített fekete bőr kormánymarkolat kellemes tapintású. A tökéletesen kézbe simuló kormánykerék gyors, könnyed kormánymanővereket tesz lehetővé a kanyargós utakon autózva.

   A vezérlőkapcsolók a könnyű hozzáférés érdekében a szaténfényű krómbevonatú küllők belső oldalán helyezkednek el.*

   *Az alapfelszereltségű modellek kivételével minden modellben rendelkezésre áll.

   Kormánykerékdizájn

  • “vadonatúj mazda mx-5” mazda hátsó dizájn “mazda hátsó világítás” kodo dizájn

   Hátsó dizájn

   Az erőteljes hatású, kiemelt vállak és a peremes hátsó sárvédők tömegérzetet adnak az autónak, míg a lekerekített sarkok és a karcsúsított oldalak feszes, összeszedett megjelenést biztosítanak.

   Letisztult és egyszerű stílust alkalmazva megnöveltük a csomagtartó hosszát és mélységét, hogy nagyobb helyet biztosítsunk a csomagok számára.

   Hátsó dizájn

  Előfordulhat, hogy a bemutatott modellek nem felelnek meg a magyar specifikációnak. A képernyőn látható színek és bármely külső vagy belső tulajdonság eltérhet a valóságostól. A hivatkozott üzemanyag-fogyasztási adatok az EU által szabályozott hivatalos, laboratóriumi vizsgálatokon alapuló teszteredményekből származnak. Ezek az adatok kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak, és lehetséges, hogy nem tükrözik a tényleges használatból származó eredményeket.