Stílusos, sportos és szórakoztató, fejlett biztonsági funkciókkal

A stílusos, sportos Mazda2 Takumi még élvezetesebbé teszi a vezetést, fejlett biztonsági funkciókkal, amelyek tökéletesen alkalmassá teszik a városi forgalom számára. A tiszta Jinba Ittai vezetési élményt ragyogóan fokozzák az olyan új funkciók, amelyek garantálják, hogy minden utazás üdítő élmény legyen.

A Mazda2 Takumi egy különleges kiadás városi attitűddel, beleértve a 16”-os fekete könnyűfém keréktárcsákat és a sötétített üveget. A legújabb technológiákat tartalmazó Mazda2 Takumi agilitása nagy, vezetése szórakoztató élmény, a belső tere prémium minőségű, emberközpontú, a biztonsági funkciói pedig a legkorszerűbbek. A hátsó kamerás rendszer megkönnyíti a parkolást, a nagy teljesítményű LED-es első ködlámpák pedig jobb láthatóságot biztosítanak. Az MZD-Connect Mazda Navigációs rendszernek köszönhetően a vezetés szórakoztató élmény és a lehető legkönnyebb.*

LED-es ködlámpák

Magabiztos vezetés éjjel-nappal A LED-es első ködlámpák kivilágítják az utat, és kiváló láthatóságot biztosítanak a legrosszabb körülmények közötti is a magabiztos, kényelmes vezetés érdekében.

Biztonság

A Mazda2 Takumi nem csak szórakoztató és mozgékony a városban, de a hátsó kamerarendszerrel könnyű a tolatás és a parkolás, hiszen tiszta képet ad arról, ami nem látható a visszapillantó tükörben.

16”-os könnyűfém keréktárcsák

A 16”-os fekete könnyűfém keréktárcsák fokozzák a Mazda2 Takumi sportos és stílusos megjelenését, elnyomják az útzajt, és növelik a tapadást az úttartás érdekében.

Dizájn

A Soul Red Crystal az eddigi legélénkebb színünk, amely energiát ad a Mazda2 Takumi-nak, hangsúlyozva az izmos és elegáns karosszéria szemkápráztató csillogását, amint az autó a fények és az árnyékok játékában mozog.

Tesztvezetés

Próbálja ki a sportos, stílusos Mazda2 Takumi-t az úton

Mesterségbeli tudás

Nézze meg, hogyan készülnek a Mazda gépjárművek kézzel

* Opcionális frissítésként kapható

* Az MZD Connect nem alkalmazható Írország esetében

*A ködlámpák a déli országok piacain nem érhetők el.

** LED-es fényszórók és hátsó ködlámpák az opcionális „Light Pack” csomag esetén elérhetők a központi piacokon

 

Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.  

 

 

Kombinált CO2-kibocsátási értékek*:

111 g/km 1,5 SKYACTIV-G Benzines 75 LE 5 sebességes kézi sebességváltós
111 g/km 1,5 SKYACTIV-G Benzines 90 LE 5 sebességes kézi sebességváltós
118 g/km 1,5 SKYACTIV-G Benzines 90 LE 6 sebességes automata sebességváltós
127 g/km 1,5 SKYACTIV-G Benzines 115 LE 6 sebességes kézi sebességváltós (jobbkormányos)
124 g/km 1,5 SKYACTIV-G Benzines 115 LE 6 sebességes kézi sebességváltós (balkormányos)

 

* A járművek jóváhagyása az új WLTP 2017/1151 (EU) rendelet (715/2007/EK rendelet) szerinti típusjóváhagyási eljárásának megfelelően történik.
Az összehasonlíthatóság érdekében a feltüntetett értékek a 2017/1153 EU végrehajtási rendeletnek megfelelően meghatározott NEDC-értékek.