MX-5 RF

Szépség, kényelem, elegancia és stílus

 

Az MX-5 RF újratervezett megjelenése a KODO – A mozgás lelke formanyelven alapul. Ez a tökéletes vonalvezetési arányokkal rendelkező fantasztikus fastback kabrió sportautó mindenkit jobb kedvre derít, csak aki rápillant. 


A kivételes tető-formatervezésnek köszönhetően új, nyitott vezetési élménnyel gazdagodhat, amely párosul a fülke nyújtotta maximális biztonsággal és kényelemmel. A belső formatervezés, valamint a kívülről körbefutó és túlnyúló karosszériapanelek a Jinba Ittai, vagyis a járművel való egység érzését nyújtják.

 

A KODO – A mozgás lelke formanyelv legsportosabb megtestesülése

TAKUMI-NURI festési technológia

Új prémium metál szín – Machine Gray

Aerodinamikus, csepp alakú fülkedizájn

 


  • Elegáns, áramló vonalvezetés

   Elegáns, áramló vonalvezetés

   Az MX-5 RF elegáns stílusú tetejének oldalsó elemei finoman futnak le a jármű hátsó részének irányába, miközben oldalirányból is körbeölelik a járművet, megalkotva a járművezetőt körülvevő, tökéletes csepp alakú fülkét. A tető áramló vonalvezetése az egyenes karosszériaformával összeolvadva az alsó, elülső túlnyúló elemtől a motorháztetőn keresztül továbbhalad a csomagtér irányába, megteremtve ezáltal egy olyan kecses fastback körvonalait, amely után biztosan megfordulnak az emberek. 

   Elegáns, áramló vonalvezetés

  • Részletgazdag, luxus kialakítású belső

   Részletgazdag, luxus kialakítású belső

   Az MX-5 RF a járművezető kényelmét központba helyező fülkéje, amelyben az összes vezérlőelem tökéletesen szimmetrikusan helyezkedik el, elégedett mosolyt csal az Ön arcára is. A fekete bőrülések puha tapintása és kiváló minősége tovább fokozza a belső tér stílusának nyugodt és kifinomult hangulatát.

   *Az Auburn szín nem minden piacon érhető el.

   Részletgazdag, luxus kialakítású belső

  • A világklasszis lehajtható fastback tető

   A világklasszis lehajtható fastback tető

   Az MX-5 RF gondosan megtervezett és kidolgozott lehajtható fastback teteje mindössze 13 másodperc alatt összehajtható. A felső tetőpanelek és a hátsó ablaküveg finoman és észrevétlenül csukódik le, miközben a hátsó tető a helyére kerül a tető lenyitásakor. Ez az egyedülállóan új tervezési mód a piacon elérhető minden más keménytetős modelltől eltér.

   A világklasszis lehajtható fastback tető

  • Újonnan kifejlesztett karosszériaszín

   Újonnan kifejlesztett karosszériaszín

   A Mazda TAKUMI-NURI festési technológiája pontos, kiváló minőségű felületet biztosít, amely olyan, mintha egy igazi művész kézzel készített munkája lenne. A csábító és lebilincselő Machine Gray szín a gépek erejét és precizitását idézi. Az árnyék és a fény, valamint a karcsú és a masszív felületek erős kontrasztja azt a benyomást kelti, mintha az MX-5 RF egyetlen tömör acéltömbből készült volna.

   Újonnan kifejlesztett karosszériaszín

  • Kompromisszummentes csomagtér

   Kompromisszummentes csomagtér

   Tervezőink gondoskodtak róla, hogy az MX-5 RF az önmagát kompakt és hatékony módon összecsukó fastback tető létrehozásakor ne veszítsen praktikusságából. A gyönyörű profil és a kecses dizájn mellett a külön csomagtér pontosan ugyanakkora helyet kínál, mint a puhatetős modell: két, légi utazáshoz használatos, szabvány méretű kézipoggyász fér el benne. A stílus és a funkció tökéletes kifejeződése.

   Kompromisszummentes csomagtér

  • A „Jinba-Ittai” egységérzet

   A „Jinba-Ittai” egységérzet

   Az MX-5 RF tökéletes harmóniába olvasztja a külsőt és a belsőt. A külső és a belső tér határainak összemosásával a tervezők megteremtették a Jinba Ittai, vagyis a vezető és a jármű egységének fantasztikus érzését. A karosszériapanelek vonalai a friss levegőhöz hasonlóan észrevétlenül és folytonosan áramlanak át a vezetőfülkébe.

   A „Jinba-Ittai” egységérzet

  • Kormánykerék-kialakítás

   Kormánykerék-kialakítás

   Kezét a piros varrásokkal és stílusos, krómozott felületekkel díszített prémium bőr kormányon tartva a zenelejátszást is vezérelheti a praktikus hangvezérlőkkel. A kormány ergonomikus formája tökéletesen illeszkedik a készbe, így kanyargós utakon is tökéletes irányítást biztosít.

   Kormánykerék-kialakítás

  Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.