CX-5

Színtiszta luxus a belső térben

 

A Mazda CX-5 a legfejlettebb közepes méretű családi SUV autónk, belül és kívül. Az emberközpontú utastér a nyitottság, a luxus és a kényelem érzését nyújtja, ahol minden a részlet KODO formanyelven készült gondos munkával, a gyönyörű faburkolattól kezdve a nappabőr ülésekig. A tágas és minőségi érzetet tovább fokozza a keret nélküli belső tükör, a kiváló minőségű fekete tetőkárpités a varrott, krómdíszítésű kormánykerék.* A vezetés örömét innovatív információs és szórakoztató rendszerünk, az MZD Connect teszi teljessé.

 

A határozott, érzéki és karakteres megjelenést még jobban kiemeli a Mazda Takumi Nuri fényezéssel kialakított Soul Red Crystal szín. A szépséget és energiát céltudatosan és személyiséggel közlő KODO formanyelvnek köszönhetően a Mazda CX-5 egy olyan SUV, amely az operaház előtt és a zord hegyi utakonis jól érzi magát. A kalandot Ön választja. Mindegyik különleges lesz.

 

* Revolution / Revolution top szinten érhető el

  • Önhöz tervezve, a jobb és biztonságosabb vezetés érdekében

   Önhöz tervezve, a jobb és biztonságosabb vezetés érdekében

   A Mazdánál mindig a vezetőből indulunk ki, hogy a legtermészetesebb elrendezésben alakítsuk ki az ülést, a pedálokat, a kezelőszerveket és a kormánykereket. A vezetés Jinba Ittai által kínált örömét tovább fokozza a kényelem. Az utazás az utasok számáraugyanolyan örömteli lesz, mint a vezetőnek. A továbbfejlesztett aerodinamikának és a zajokat kirekesztő szigetelésnek köszönhetően barátai és családtagjai ugyanolyan kényelemben érzik magukat a hátsó ülésen, mint Ön a kormány mögött.

   Önhöz tervezve, a jobb és biztonságosabb vezetés érdekében

  • Szépséget kihangsúlyozó Soul Red Crystal szín

   Szépséget kihangsúlyozó Soul Red Crystal szín

   A Soul Red Crystal szín kiemeli a Mazda CX-5 KODO formanyelvet követő csodaszép formáit és textúráit. Az eredeti, ikonikus Soul Red színből született Soul Red Crystal élettelibbé, mélyebbé és ragyogóbbá teszi a karosszériát a fény és árnyék dinamikus átmeneteivel, amelyet a három rétegben alkalmazott Takumi Nuri technológiánk hoz létre.

   Szépséget kihangsúlyozó Soul Red Crystal szín

  • Luxuskivitelű belső tér

   Luxuskivitelű belső tér

   Már első pillantásra érezhető a Mazda CX-5 gondosan kidolgozott belső terében tükröződő szaktudás és a részletekre való odafigyelés, amely a faburkolatoktól kezdve a nappabőr ülésekig a legkiválóbb anyagokkal örvendezteti meg a minőség szerelmeseit. 

   Luxuskivitelű belső tér

  • Sportos könnyűfém keréktárcsák

   Sportos könnyűfém keréktárcsák

   Az új KODO formanyelv alapján tervezett, karcsú, tökéletes arányokkal rendelkező 19 colos könnyűfém keréktárcsákat a világos fényezéssel éles kontrasztban álló sötét árnyalatok teszik még különlegesebbé.*

   *Revolution / Revolution top szinten áll rendelkezésre

   Sportos könnyűfém keréktárcsák

  • MZD Connect

   MZD Connect

   A MZD Connect segítségével egyszerre maradhat kapcsolatban a világgal és élheti át a vezetés örömét. A Mazda CX-5-ben kapcsolatban maradhat a világgal.

   A navigációhoz és a kommunikációhoz használhatja a 7 hüvelykes színes érintőképernyőt, a hangparancsokat és a multimédia-vezérlő kezelőgombját. Csatlakoztathatja telefonját, hogy kapcsolatban maradjon a közösségi médián keresztül, hozzáférjen a szöveges üzenetekhez és könnyedén beállíthasson egy DAB rádiót vagy egy internetes állomást.

   MZD Connect

  A Kodo formanyelv filozófiája A mozgás művészete

  Mélyen hiszünk „A kevesebb több” japán elvében. A Mazda CX-5-ben azt a célt tűztük ki, hogy egyszerű, mégis elegáns formát teremtsünk. A kidolgozott dizájn és az autó kifinomult, masszív karosszériája az autó elejétől a hátuljáig egyetlen tiszta mozdulatban ragadja meg a sebesség lenyűgözőérzetét. Az eredmény olyan autó, amely a SUV praktikusságát és erejét ötvözi azzal, ami meggyőződésünk szerint valódi, életre keltett műalkotás. Tudjon meg többet

  Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.