CX-5

Érezze az erőteljes kapcsolatot az autóval és az úttal

 

Biztonsági filozófiánk alapja, hogy megértjük, tiszteletben tartjuk a vezetőt, és megbízunk benne, így tervezőink és mérnökeink a tökéletes vezetői környezet és a kiváló irányíthatóság megvalósítására törekszenek, hogy Ön mindig uralhassa a járművet. A legújabb Skyactiv technológiával továbbfejlesztettük a futóművet és a felfüggesztést. Az eredmény: minden eddiginél simább vezetés. Emellett továbbfejlesztettük a Mazda egyedi G-Vectoring szabályzását. A vezető és az autó közötti Jinba Ittai kapcsolat megnyugtató és kiszámítható irányíthatóságot biztosít, melynek köszönhetően tökéletesen uralhatja a járművet. 

 

A Mazda CX-5 a legújabb és legfejlettebb i-ACTIVSENSE biztonsági technológiáinkat vonultatja fel, beleértve az aktív kijelzőt*, amely a szélvédőre vetíti a fontos vezetési információkat. A jelzőtábla-felismeréssel** rendelkező intelligens fékrásegítő, a Mazda radaros sebességszabályozó automatika(távolságtartó tempomat)*, az adaptív LED-es fényszórók és a sok más biztonsági újítás fokozott biztonságérzetet nyújt a különböző vezetési helyzetekben, és nyugodt utazást tesz lehetővé az egész család számára. 

 

* Revolution / Revolution top szinten érhető el

**Challenge szinten áll rendelkezésre opcionális navigációval 

  • G-Vectoring szabályzás

   G-Vectoring szabályzás

   A Skyactiv Járműdinamika lehetővé teszi a Mazda CX-5 számára, hogy harmonikusan együtt dolgozzon Önnel az örömteli autózás érdekében. A G-Vectoring Control Plus egyike az emberközpontú tervezési megközelítéseknek. Kormányzás közben a motor nyomatékát úgy állítja be a rendszer, hogy optimalizálja az egyes abroncsokra jutó terhelést. Mivel a SUV tömegközéppontja magasabban van, az előnyök jól érzékelhetők. A pontos kormányzásnak és a továbbfejlesztett irányíthatóságnak köszönhetően az utasoknak simább, kényelmesebb utazásban lehet részük.

   G-Vectoring szabályzás

  • i-ACTIV összkerékhajtás

   i-ACTIV összkerékhajtás

   A Mazda i-ACTIV AWD-rendszere fokozott irányíthatóságot biztosít gyorsítás, kanyarodás és fékezés közben, valamint csúszós utakon. Pont annyi nyomaték jut a hátsó kerekekre, ami nagyobb tapadást biztosít a jobb úttartás érdekében, hogy Ön stabilan és biztonságosan vezethessen. A 27 érzékelőt használó i-ACTIV összkerékhajtás csak akkor működik, amikor szüksége van rá, és másodpercenként 200-szor állítja be a teljesítményt a biztonságérzet fokozása érdekében.

   i-ACTIV összkerékhajtás

  • SKYACTIV KAROSSZÉRIA és SKYACTIV FUTÓMŰ

   SKYACTIV KAROSSZÉRIA és SKYACTIV FUTÓMŰ

   A könnyebb autók üzemanyag-takarékosabbak és élvezetesebben vezethetők A Mazda CX-5 Skyactiv karosszériája az egyik legbiztonságosabb és legkönnyebb menetkész tömeget biztosítja az osztályában. A felfüggesztés, a szigetelés és a Skyactiv futómű fejlesztései csendesebb, stílusosabb és kényelmesebb vezetést biztosítanak.

   SKYACTIV KAROSSZÉRIA és SKYACTIV FUTÓMŰ

  • Színes aktív kijelző

   Színes aktív kijelző*

   Egyetlen pillantással áttekintheti a fontos vezetési információkat. Az innovatív aktív kijelző(kivetítős típus) könnyen olvasható, színes képen jeleníti meg az autó sebességét és részletes navigációs adatait* Elérhető közvetlenül a szélvédőre vetített i-ACTIVSENSE biztonsági figyelmeztetésekkel és navigációval, így Ön arra koncentrálhat, ami az úton történik.

    

   * Revolution / Revolution top szinten áll rendelkezésre


   Színes aktív kijelző*

  • SKYACTIV motorok és sebességváltók

   SKYACTIV motorok és sebességváltók

   A Skyactiv technológia két világ legjobbját kínálja; kiemelkedő teljesítmény és üzemanyag-takarékosság. Mérnökeink forradalmi módszert dolgoztak ki az egyedi Mazda-motorok kifejlesztésére. Újragondoltuk az autó minden elemét a karosszériától és a futóműtől kezdve a motorokig és a sebességváltóig a hatékonyság növelése és a vezetési dinamika maximalizálása érdekében. 


   SKYACTIV motorok és sebességváltók

  • Adaptív LED-es fényszórók

   Adaptív LED-es fényszórók*

   Nem kell tompítani a fényszórókat, amikor egy másik jármű közeledik. A Mazda CX-5 adaptív LED-es fényszórói* ezt automatikusan megteszik, de továbbra is kiváló láthatóságot biztosítanak még a legsötétebb utakon is. Az autópályán több fény vetül felfelé a jelzőtáblák megvilágításához, és ahhoz, hogy könnyebben észlelhesse az esetleges veszélyeket. 

    

   *Revolution / Revolution top szinttől

   Adaptív LED-es fényszórók*

  • Jelzőtábla-felismerés

   Jelzőtábla-felismerés

   Jelzőtábla-felismerés*

    

   jelzőtábla-felismerési* funkció előrefelé néző érzékelőkamerával észleli a sebességkorlátozási, behajtani tilos és stoptáblákat, és megjeleníti az információt a szélvédőn. Ha túllépi a megengedett sebességet, a rendszer hallható és vizuális figyelmeztetéseket ad.

    

   *Challenge szinttől áll rendelkezésre opcionális navigációval

   Jelzőtábla-felismerés

  Mi a G-Vectoring szabályzás? Az intuitív vezetés mögött rejlő tudomány

  A nyugalom hangja, mérnöki gondossággal Az autózás stílusos öröme

  Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.