CX-5_SVP

Az autózás örömének új szintje

Hangsúlyozza és hirdesse egyéniségét az új Mazda CX-5 SVP luxuskategóriásstílusával. Ezt az autót arra terveztük, hogy a városban, a síközpontokban vagy a hosszú családi kirándulásokonis erős benyomást keltsen. Ez a korlátozott számban gyártott, közepes méretű SUV garantáltan kiemeli Önt a tömegből.

Szeressen bele újra a vezetésbe. A díjnyertes KODO: A mozgás lelke formanyelv legújabb változatát és az innovatív Skyactiv technológiát használó új Mazda CX-5 SVP minden utat emlékezetessé varázsol rengeteg különleges funkciójával és számos fejlesztésével. A biztonságot, a kényelmet és az autó jellegzetes stílusát is továbbfejlesztettük, hogy tovább fokozzuk a Jinba Ittai vezetési élményt – beleértve a LED-es fényszórókat és a stílusos, 19”-os keréktárcsákat. Vezesse a legjobból is a legjobbat.

A csomagtér automatikus nyitása és zárása

Az elektromos emelőszerkezet megkönnyíti a hétvégi utakat, a nagybevásárlásokat és a vakációs kalandozást. Egyszerűen nyomjon meg egy gombot az autóban, a csomagtartón, vagy használja az intelligens kulcsot a csomagtartó automatikus nyitásához és zárásához.

Lenyűgöző 19”-os könnyűfém keréktárcsák

Legyen stílusos a megjelenése, bárhova megy. Különleges kiadású, 19 colos keréktárcsáink megkülönböztetik Önt, és kiemelik az új Mazda CX-5 SVP sportos összképét és stílusát.

Nagyobb biztonság az élvezetesebb vezetésért

Élvezze a különleges biztonságot és védelmet a továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE funkcióival, beleértve a könnyű városi parkolást segítő 360°-os látószögű monitort, a könnyebb éjszakai vezetést segítő adaptív első fényszórórendszert (AFS), az erőteljes LED-es fényszórókat és az intelligens fékrásegítőt (hátrameneti), amely segít elkerülni a kis sebességű ütközéseket.

Nagyobb luxus

A továbbfejlesztett KODO: A mozgás lelke formanyelvet követő belső tér nagyobb luxust, kényelmet és kifinomultságot biztosít a prémium bőr kormánnyal és a fűtött első ülésekkel, amelyek melegen tartják a téli hónapokban is.

Tesztvezetés

Fedezze fel az új Mazda CX-5 SVP nyújtotta még nagyobb luxust, kényelmet és az autózás színtiszta örömét.

*A járművek jóváhagyása az új WLTP 2017/1151 (EU) rendelet (715/2007/EK rendelet) szerinti típusjóváhagyási eljárásnak megfelelően történik. Az összehasonlíthatóság érdekében a feltüntetett értékek a 2017/1153 EU végrehajtási rendeletnek megfelelően meghatározott NEDC-értékek.