Mazda6

A minőség magasabb szintje 


Egy családi kalandot, hosszú hétvégi utazást, de akár egy gyors városi utat is különlegessé varázsol az autózás öröme az új Mazda6 Sportkombival. Ennek egyik oka az, hogy látványra és érzésre is gyönyörűnek készítettük el a legmagasabb szintű KODO: A mozgás lelke formanyelv alkalmazásával. Legkiemelkedőbb mesterembereink és formatervezőink puszta kézzel öntöttek formába minden egyes vonalat és ívet azért, hogy elérjék a kiforrottság és elegancia csúcsát.


Exkluzív TAKUMI-NURI festési technológiánkkal keltettük életre a Sportkombi lehengerlő megjelenését, ami különösen legújabb színeink, a Soul Red Crystal és a Machine szürke metál esetén érzékelhető. Emberközpontú filozófiánk lehetővé tette, hogy olyan Sportkombit tervezzünk meg, amelyben a barátok és családtagok rendkívüli kényelemben pihenhetnek, miközben a sofőr a puszta vezetés örömét élvezi. 

  • KODO formanyelv

   KODO: A mozgás lelke formanyelv

   Az új Mazda6 Sportkombi erőteljes megjelenését és masszív, céltudatos felépítését látványos, de finom megoldásokkal, például a profil magasságának csökkentésével fejlesztettük tovább. A KODO: A mozgás lelke formanyelv kihangsúlyozza az autó éles vonalait és sportos, dinamikus stílusát. Az autó álló helyzetben is elejétől a végéig a dinamikus előrehaladás benyomását kelti.

   KODO: A mozgás lelke formanyelv

  • Soul Red Crystal

   Soul Red Crystal

   Legújabb színünk, a Soul Red Crystal kiemeli az új Mazda6 Sportkombi sportos energiáját és eleganciáját. Létrehozásához kifejlesztettünk egy TAKUMI‑NURI-nak nevezett technikát, amellyel fényezőmestereink profizmusa a kézi festésben és a felületkezelés minősége valósággal életre kelhetett. Alumíniumszemcséket használunk a fémhatású, finom felület eléréséhez, amelyet a szakképzett mesterek fényesre políroznak.

   Soul Red Crystal

  • Szellőztetett első ülések

   Szellőztetett első ülések

   Az új Mazda6 Sportkombi első üléseit teljesen átalakítottuk: az új ülések szélesebbek és jobban követik az emberi test formáját, így hosszabb utazásokon és rövid utakon is jobban támasztják a hátat és kimagasló kényelmet nyújtanak. A bőrülések beépített szellőztető rendszerrel vannak ellátva, amely elszívja a meleg levegőt a test és az ülés egymással érintkező felületéről. A rendszer működését három fokozattal lehet szabályozni.

   Szellőztetett első ülések

  • Emberközpontú belső dizájn

   Emberközpontú belső dizájn

   A Mazda6 Sportkombi minden egyes részét gondosan terveztük meg és készítettük el annak érdekében, hogy a vezető és az utasok is a lehető legnagyobb kényelemben részesüljenek. A kiválasztott anyagok, mint amilyen az ajtókon alkalmazott selyemfényű króm kárpit és japán sen fa, tovább fokozzák a barátságosan pompás benyomást.

    

   *csak high plus felszereltségi szint esetén

   Emberközpontú belső dizájn

  • Hátsó ülések

   Továbbfejlesztett hátsó ülések

   A Mazdának nemcsak a vezető kényelme fontos, hanem minden utasé is. A hátsó üléseket átalakítottuk, így jobb háttámaszt nyújtanak és a pihentető utazás kényelmének új dimenzióját nyitják meg. A hátul ülő utasok a középső hátsó kartámaszon található két USB-port használatával feltölthetik kedvenc eszközeiket.

   Továbbfejlesztett hátsó ülések

  • Könnyűfém keréktárcsák

   Erőteljes könnyűfém keréktárcsák

   Az új Mazda6 Sportkombi alacsony és erőteljes megjelenését a 17”-es és 19”-es könnyűfém keréktárcsák legújabb változatai tovább fokozzák. Az egyenes, de merészen kialakított küllők kihangsúlyozzák a dinamikus, töretlen mozgást. A 17”-es könnyűfém keréktárcsák bronzszínű bevonatot, míg a 19”-es könnyűfém keréktárcsák ragyogó ezüstszínű bevonatot kaptak.

   Erőteljes könnyűfém keréktárcsák

  A képen látható modell eltérhet a piaci specifikációtól. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.

   

  *A járművek jóváhagyása az új WLTP 2017/1151 (EU) rendelet (715/2007/EK rendelet) szerinti típusjóváhagyási eljárásnak megfelelően történik.

  Az összehasonlíthatóság érdekében a feltüntetett értékek a 2017/1153 EU végrehajtási rendeletnek megfelelően meghatározott NEDC-értékek.

   

  Kombinált CO2-kibocsátási értékek*: 

  144 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 145 LE-s, 6-sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén

  144 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 145 LE-s, 6-sebességes automata váltós, kétkerékhajtású típus esetén

  150 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 165 LE-s, 6-sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén

  144 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 165 LE-s, 6-sebességes automata váltós, kétkerékhajtású típus esetén

  148 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 165 LE-s, 6-sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén  

  142 g/km a 2.0 SKYACTIV-G benzines, 165 LE-s, 6-sebességes automata váltós, kétkerékhajtású típus esetén 

   

  119 g/km a 2.2 SKYACTIV-D dízeles, 150 LE-s, 6-sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén  

  134 g/km a 2.2 SKYACTIV-D dízeles, 150 LE-s, 6-sebességes automata váltós, kétkerékhajtású típus esetén 

  135 g/km a 2.2 SKYACTIV-D dízeles, 150 LE-s, 6-sebességes kézi váltós, négykerékhajtású típus esetén  

  142 g/km a 2.2 SKYACTIV-D dízeles, 150 LE-s, 6-sebességes automata váltós, négykerékhajtású típus esetén  

   

  126 g/km a 2.2 SKYACTIV-D dízeles, 175/184* LE-s, 6-sebességes kézi váltós, kétkerékhajtású típus esetén

  134 g/km a 2.2 SKYACTIV-D dízeles, 175/184* LE-s, 6-sebességes automata váltós, kétkerékhajtású típus esetén 

  142 g/km a 2.2 SKYACTIV-D dízeles, 175/184* LE-s, 6-sebességes automata váltós, négykerékhajtású típus esetén 

   

  156 g/km a 2.5 SKYACTIV-G benzines, 194 LE-s, 6-sebességes automata váltós, kétkerékhajtású típus esetén

   

  Az összehasonlíthatóság érdekében a feltüntetett értékek a 2017/1153 EU végrehajtási rendeletnek megfelelően meghatározott NEDC-értékek.