Az új CX-5 hamarosan megérkezik

A vezetési élmény új dimenziói

Az új Mazda CX-5 sport-szabadidőjármű. Stílusos prémium KODO formanyelv, kiváló egyensúllyal, a járművezető és az utasok számára egyaránt kényelmes és izgalmas.

A vezetési élmény új dimenziói

Az új Mazda CX-5 sport-szabadidőjármű. Stílusos prémium KODO formanyelv, kiváló egyensúllyal, a járművezető és az utasok számára egyaránt kényelmes és izgalmas.

Az új CX-5 járművet a vezetés ünneplésére terveztük és építettük. Ezt mi Jinba-Ittai filozófiának hívjuk. A G-vektorizáló vezérlés most még több vezetési élményt ad, mivel pontosabbá teszi a kormányzást és a kezelhetőséget, így Ön a vezetéskor felfrissül és teljesen ura lehet a helyzetnek.

Friss információkat kérek.

Legyen tájékozott. Regisztráljon, és tudjon meg többet az új Mazda CX-5 közepes méretű sport-szabadidőjárműről és a vezetési élmény új dimenzióiról.

Friss információkat kérek.

Legyen tájékozott. Regisztráljon és tudjon meg többet az új Mazda CX-5 közepes méretű sport-szabadidőjárműről és a vezetési élmény új dimenzióiról.

Emberközpontú kialakítás

A jármű belsejének minden részlete úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a vezető egyéni jellemzőihez. Az ajtókilincsektől az ülésekig az utastér minden eleme a jármű és a vezető természetes összetartozásának érzetét erősíti.

Emberközpontú kialakítás

A jármű belsejének minden részlete úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a vezető egyéni jellemzőihez. Az ajtókilincsektől az ülésekig az utastér minden eleme a jármű és a vezető természetes összetartozásának érzetét erősíti. A belső tér a Mazdától megszokott magas minőségnek és a kifinomult mestermunkának köszönhetően rabul ejti az érzékeket.

Fejlett biztonság

A Mazda célja, hogy Ön minden környezetben magabiztosan vezethesse járművét. Éppen ezért a vadonatúj Mazda CX-5 a legújabb i-ACTIV összkerékmeghajtásnak köszönhetően bármely időjárási viszonyok között maximális teljesítményt nyújt, az i-ACTIVSENSE fejlett biztonsági technológiák...

Fejlett biztonság

A Mazda célja, hogy Ön minden környezetben magabiztosan vezethesse járművét. Éppen ezért a vadonatúj Mazda CX-5 a legújabb i-ACTIV összkerékmeghajtásnak köszönhetően bármely időjárási viszonyok között maximális teljesítményt nyújt, az i-ACTIVSENSE fejlett biztonsági technológiák pedig a legkülönfélébb vezetési helyzetekben is segítenek megőrizni az Ön és az utasai biztonságát. A jármű biztonsági technológiái között helyett kapott a Stop and Go funkcióval rendelkező radaros sebességszabályozó automatika (MRCC), a különféle fényviszonyok közt is helytálló Adaptív LED fényszórók (ALH), valamint a gyalogosészlelési funkcióval ellátott, továbbfejlesztett intelligens városi fékasszisztens (továbbfejlesztett SCBS).

Aktív vezetői kijelző

Az aktív vezetői kijelző a fontos közlekedési és biztonsági információkat kényelmes közelségben, a vezető látóterében jeleníti meg. A sebességet, a részletes navigációs információkat, a jelzőtáblákat, valamint a Mazda fejlett i-ACTIVSENSE biztonsági rendszerének riasztásait közvetlenül a szélvédőre vetíti.

Aktív vezetői kijelző

Az aktív vezetői kijelző a fontos közlekedési és biztonsági információkat kényelmes közelségben, a vezető látóterében jeleníti meg. A sebességet, a részletes navigációs információkat, a jelzőtáblákat, valamint a Mazda fejlett i-ACTIVSENSE biztonsági rendszerének riasztásait közvetlenül a szélvédőre vetíti. A vezető így kevesebb szem- és fejmozgást végez, ami tovább növeli a vezetés biztonságát, és ezáltal a vezető járműbe vetett bizalmát.

Dizájn

Bárhová is néz, az új Mazda CX-5 KODO dizájnja a kifinomultság és az erő átható érzését közvetíti.

Dizájn

Bárhová is néz, az új Mazda CX-5 KODO dizájnja a kifinomultság és az erő átható érzését közvetíti, az elegáns, prémium külső az új Soul Red Crystal színben tündöklik, míg a tágas, emberközpontú utastér érettebb, kényelmesebb körülményeket és ideális vezetési helyzetet biztosít. Mindenki élvezetére gyönyörűen elkészített autó.

Technológia

Az új Mazda CX-5 teljesítménye és vezetési élménye egyaránt izgalmas. A Mazda továbbfejlesztett SKYACTIV technológiájának minden eleme a kiforrottabb vezetési élmény biztosítását szolgálja...

Technológia

Az új Mazda CX-5 teljesítménye és vezetési élménye egyaránt izgalmas. A Mazda továbbfejlesztett SKYACTIV technológiájának minden eleme a kiforrottabb vezetési élmény biztosítását és a kiváló reagálási képességet szolgálja. A G-vektoros vezérléssel a Mazda CX-5 fejlettebb kormányzási és kezelési teljesítményt nyújt. Olyan fejlett technológiákkal van felszerelve, mint az i-ACTIVSENSE biztonsági funkciók, és az MZD Connect tájékoztató, szórakoztató és csatlakozási rendszer.

CX-5
CX-5
CX-5

Teljesítmény

Az új Mazda CX-5 vezetése új dimenziókat nyit meg a vezetési élményben, és olyan szoros kapcsolatot alakít ki az autó és a vezető között, melyre korábban nem volt példa.

Teljesítmény

Az új Mazda CX-5 vezetése új dimenziókat nyit meg a vezetési élményben, és olyan szoros kapcsolatot alakít ki az autó és a vezető között, melyre korábban nem volt példa.

Innovatív SKYACTIV motorok

A Mazda motorok kiemelkedő teljesítményt és üzemanyag-takarékosságot nyújtanak. Az új Mazda CX-5 SKYACTIV-G 2,0 és 2,5 benzinmotorjai könnyedek és nagy teljesítményűek, míg a SKYACTIV-D 2,2 dízelmotor csendes és kifinomultabb gyorsulást biztosít.

CX-5

Lehetséges, hogy a bemutatott modell jellemzői eltérnek a piacon elérhető modellétől. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.