DIZÁJN

A mi kezünkből az Ön kezeibe 

 

Semmi sem helyettesítheti az emberi kéz szakértelmét és az emberi érintés erejét a Mazda tervezési folyamata során. Filozófiánk a KODO formanyelv, amely életet és személyiséget lehel az autóinkba. Kezdetként agyagmodellezőink az agyag használatával, szakértelmük és érzéseik által vezetve alakítják át ötleteiket életnagyságú modellekké, amelyeknek lelke és formája megdobogtatja a szívet. 

car
car

upquote A Mazdák formaterve kézzel készül, hogy igazán megdobogtathassa az emberek szívét. downquote

Galéria A szépség és a technológia egyedülálló ötvözete

SOUL RED CRYSTAL A szín művészete


Hiszünk abban, hogy a szín a forma egyik kulcseleme, és legújabb színünk, a Soul Red Crystal azért született meg, hogy kihangsúlyozza autóink szépségét. Műalkotásként tekintünk az autókra, és már azelőtt hatással szeretnénk lenni ügyfeleinkre, mielőtt beindítanák a motort. Ez a célkitűzés inspirált minket annak a festéknek a megalkotására, amely különleges színmélységgel és fényvisszaverő képességgel rendelkezik, amelyet a fény és a forma összjátéka még jobban kihangsúlyoz. Erőt próbáló feladat volt, amely során az autók festésénél alkalmazott technológiákat teljesen újragondoltuk.

FÉNYEZŐMESTEREK

A fényezőmesterek fáradhatatlanul dolgoznak a tökéletes fényezésért és feszegetik a festékhasználat határait: így érik el a Mazdára jellemző színmélységet és ragyogást.

A fényezőmester szerszáma a szórópisztoly.

A Mazda ikonikus karosszériaszíne a Soul Red.

EGYEDÜLÁLLÓ FÉNYEZÉSI TECHNOLÓGIA

 

A Mazda egyedülálló fényezési minősége életre kelti a KODO dizájnt és kihangsúlyozza minden egyes vonal szépségét. A fényezési technológia megújításában elkötelezett Mazda kifejlesztette egyedülálló, környezetbarát oldószeralapú, háromrétegű Aqua-tech nedves fényezési rendszert. A csak a Mazda által használt fejlett fényezési technológia megközelítése, a TAKUMINURI kiegyensúlyozza a Mazda ikonikus karosszériaszíneinek mélységét és ragyogását.

VEZETŐ- ÉS UTASKÖZPONTÚ DIZÁJN

Mazda. DRIVE TOGETHER

A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN

 

A fizikai viselkedés mély megértésével és belső formatervezési megközelítésünkkel egy célunk van: az autó és a vezető összekapcsolása. Fejlesztési folyamatunk olyan közös erőfeszítés, amelyben az optimális jármű kialakítása érdekében számos különböző osztály mérnökei és tervezői vesznek részt. A vezető- és utasközpontú formatervezés maximális irányíthatóságot, teljes biztonságot és tökéletes vezetési élményt nyújt. A vezető köré tervezzük a járművet és az összes technológiát, így tökéletes harmónia alakul ki a vezető és a jármű között: ez a Jinba Ittai.

DÍJAK

INNOVATÍV FORMATERVEZÉSÉRT JÁRÓ ELISMERÉSEK 

 

A Mazdánál minden tettünk bátor, zseniális és szórakoztató. Ennek eredményeképpen számtalan elismerést és több mint 350 formatervezési és átfogó innovációs díjat kaptunk. A Red Dot dizájn díjtól a What Car? Év autója díjáig számos elismerés bizonyítja, hogy formatervezési filozófiánkkal sikerrel alkottuk meg az esztétikai szépség, a hatékonyság és a vezetési teljesítmény verhetetlen kombinációját.

DRIVE TOGETHER

Tapasztalja meg a „Jinba Ittai” erejét. Fedezze fel a választékot, keresse meg helyi márkakereskedőjét, vagy jelentkezzen tesztvezetésre még ma.

Az autó és a vezető egysége

Drive Together

Az autó és a vezető egysége

Tudjon meg többet

Technológia

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Tudjon meg többet
Konfigurálja Mazda autóját!

Konfigurátor

Konfigurálja Mazda autóját!

Tudjon meg többet
Szenzációs stílus és teljesítmény

Mazda CX-5

Szenzációs stílus és teljesítmény

Tudjon meg többet

Előfordulhat, hogy a bemutatott modell nem felel meg az NSC specifikációnak. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.