INNOVÁCIÓ

Bemutatkozik a SKYACTIV-X

 

A Mazda a génjeiben hordozza az innovációt. És ezt az innovációt minden folyamatunkba beépítjük. Forradalmian új, következő generációs technológiákat fejlesztünk, hogy maximalizáljuk a vezetési élményt, és szorosabbra fűzzük a vezető, az autó és az út közötti Jinba Ittai-kapcsolatot. A SKYACTIV-X a Mazda egyedi, új típusú belső égésű motorja, amely a motor méretétől függetlenül kiemelkedő környezetvédelmi jellemzőkkel, valamint rendkívüli erővel és teljesítménnyel rendelkezik. A legújabb fejlesztéseink az emberközpontú járműfelépítésünkkel kombinálva új szinre emelik a Jinba Ittai-érzést, és segítenek megóvni a bolygónkat.

car
car

upquote A SKYACTIV-X újraértelmezi a teljesítmény és a hatékonyság fogalmát downquote

Szikravezérelt kompressziós gyújtás (SPCCI) A Mazda teljesen újratervezte a motordugattyúk működését

A Mazda SPCCI technológiájának köszönhetően a SKYACTIV-X lesz a világ első, kereskedelmi forgalomban kapható benzinmotorja, amely a dízelmotorok kompressziós gyújtását használja. A Mazda új rendszerének egyedisége abban rejlik, hogy a sebességtől és a gyorsulástól függően kétféleképpen képes működni. A motor kis sebesség mellett benzinmotorként működik, és gyújtógyertyával gyújtja be a levegő-üzemanyag keveréket. Az SPCCI ezzel megoldja a kompressziós gyújtást lehetővé tevő zóna maximalizálásának régóta fennálló problémáját, és zökkenőmentessé teszi a kompressziós gyújtás és a szikragyújtás közötti váltást.

SKYACTIV JÁRMŰFELÉPÍTÉS A vezető igényeire szabott vezetési élmény

Emberközpontú kialakítás

Gazdagabb vezetési élmény az emberközpontú kialakításnak köszönhetően

Jinba Ittai

A jobb kialakítás fokozza a Jinba Ittai-érzést

Mélyebb kapcsolat

Mélyebb kapcsolat a vezető és az autó között

A Mazda SKYACTIV JÁRMŰFELÉPÍTÉS kidolgozásakor az emberközpontú tervezési filozófia állt a középpontban. Ez a következő innovációkat eredményezte: újratervezett ülések, többirányú gyűrűszerkezetekből álló karosszéria, optimalizált futóműszerkezet és megnövelt zaj- és rezgéscsökkentési (NVH-) teljesítmény. Az új járműfelépítés kiváló irányíthatóságot és a Jinba Ittai lenyűgöző érzését nyújtja.

Az autó és a vezető egysége

Drive Together

Az autó és a vezető egysége

Tudjon meg többet

Mesterségbeli tudás

Az agyagból érzést formáló kezek

Tudjon meg többet
Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Technológia

Teljesítmény kompromisszumok nélkül

Tudjon meg többet
A következő generációs dizájn

Mazda Vision Coupe

A következő generációs dizájn

Tudjon meg többet