alternatív szöveg

A KOERU a Mazda új crossover koncepciója, amely megragadja a KODO – A mozgás lelke filozófiáját. A KOERU, amelynek jelentése „túlszárnyalni” vagy „kiemelkedni”, a teljesítmény, az életerő és a kifinomult stílus ötvözésével olyan értéket teremt, amely meghaladja a korábbi elvárásokat. A Mazda mérnöki alapelveinek és a karcsú, jellegzetes formatervnek köszönhetően a KOERU után megfordulnak az utcán a járókelők.  Kiemelkedően aerodinamikus alakja a jármű stabilitásának érdekében optimalizálja a légáramlást, különösen a nagyobb sebességeknél, míg a speciális zaj- és rezgéscsökkentő technológia simább, csendesebb haladást eredményez.

 

A 2015-ös Frankfurti Autószalonon bemutatott KOERU SKYACTIV technológiával, MZD Connect rendszerrel és csúcstechnológiás i-ACTIVSENSE biztonsági berendezésekkel van felszerelve. A széles arányok és az alacsonyan fekvő utastér a sebesség és a tágasság érzetét kelti, és tiszteletet parancsoló megjelenést kölcsönöz. A LED-es körlámpák egy vadállat ragyogó, erős akaratú szemét idézik. 

Mazda KOERU


A Mazda KOERU egyesíti a merész, de praktikus szépséget a méltósággal, miközben megtestesíti a SKYACTIV technológia előnyeit, az i-ACTIVSENSE kínálta biztonságot, ill. az MZD Connect korszerűségét.