MZD Connect

“Connection is everything. We connect you to the road, to your environment and to the world around you.”

Takao Kijima

Former Program Manager MX-5 Mazda Japan

Kapcsolódás

Egységérzet 

 

Az MZD Connect rendszer összehangolja Önt a modern világ kihívásaival, út közben is kapcsolatban maradhat és ezzel párhuzamosan teljes irányítást biztosít. A műveleteket figyelme elterelése nélkül hajthatja végre, beállíthatja az autó kommunikációs és navigációs paramétereit, miközben a vezetés nyújtotta színtiszta élvezetre koncentrálhat. A Jinba Ittai tökéletes kifejeződése.

ÖN VAN A KÖZÉPPONTBAN

A járművezető oldala teljesen Ön köré épül, így biztos lehet benne, hogy az összes kezelőszerv tökéletes helyen található. Biztonságos, élvezetes és stresszmentes vezetési élményt alkottunk, amelyben az összes szükséges információ egy pillantással áttekinthető. Eközben azonban nem feledkeztünk meg az utasok igényeiről sem. Nyitott, tágas és nyugalmas légkörével a másik oldal az utasok számára a szabadság és a biztonság érzetét adja.

 

A navigációs, kommunikációs és szórakozási információk egy olyan új 7 hüvelykes kijelzőn jelennek meg, amely érintőképernyővel, hanggal és multimédia vezérlővel egyaránt kezelhető. A kijelző a műszerfalon, a középső konzol felett (nem bele süllyesztve) kapott helyet, a látószöge pedig 16°-os. Ezáltal kevésbé vonja el a figyelmet, jobban látható és egyszerűbben használható – összekapcsolva Önt és utasait az úttal, a környezettel és a környező világgal.

A KAPCSOLAT ÉRZÉSE

Az MZD Connect integrált Bluetooth® funkciójával egyszerűen és biztonságosan kezdeményezhet és fogadhat telefonhívásokat. Fogadhatja a szöveges üzeneteket, és előre beprogramozott válaszokat küldhet. A vezető szemmagasságában elhelyezkedő MZD Connect rendszerhez csatlakoztatott okostelefonja segítségével egy sor információhoz férhet hozzá, például a hangoskönyvekhez, naprakész közlekedési hírekhez és e-mail fiókokhoz. Az aha™ alkalmazás olyan közösségi médiacsatornák használatát teszi lehetővé, mint a Facebook és a Twitter. Kompatibilis okostelefonja segítségével zeneszámokat, vagy akár online rádióállomásokat is hallgathat. 


A konnektivitás azt jelenti, hogy Ön rugalmasan alkalmazkodhat bármely adott helyzethez. A Mazda új MZD Connect konnektivitási rendszere úgy működik, mint az okostelefonok – frissítésével elérheti az új tulajdonságokat és funkciókat. Ez azt jelenti, hogy az Ön autójának rendszere soha nem avul el, és folyamatosan össze van hangolva Önnel és az úttal.

EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ

MULTIMÉDIA-VEZÉRLŐ


A kényelmesen és egyszerűen kezelhetőre tervezett, vezetés közben minimális figyelemelterelést okozó új multimédia-vezérlő a járművezető és az első utasülés között, kényelmes helyen található. A multimédia-vezérlő tovább javítja az információs és szórakoztató rendszer „vakon” történő kezelését. Lehetővé teszi a jármű beállításainak módosítását, és vezetés közben is biztonságosan keresheti meg az információkat az MZD Connect rendszerben. Elhelyezésének köszönhetően a vezető természetes, erőfeszítéstől mentes mozdulattal érheti el a kezelőgombot, intelligens hangparancsokkal válthat a rádióállomások között, nagyíthat a térképen, vagy akár a telefon névjegyei között is kereshet. Mindez egyszerűbb és biztonságosabb, mint eddig bármikor.

LEGYEN JÓL TÁJÉKOZOTT

Az MZD Connect alkalmazásai lehetővé teszik az üzemanyag-takarékosság nyomon követését, jelzik a jármű i-STOP rendszerének állapotát és a következő esedékes karbantartási időpontot, valamint megjelenítik a jármű figyelmeztetéseit.


Az MZD Connect navigációs rendszert is tartalmaz, amellyel az első 3 évben ingyenesen férhet hozzá a térképfrissítésekhez. A navigációs rendszer 6 havonta frissül az új verziók megjelenésekor. Használata során választhat 2D és 3D térképnézetek, valamint számos útvonaltervezési lehetőség – a leggyorsabb, a legrövidebb, a leggazdaságosabb és a legegyszerűbb – közül. Útközben megkeresheti az érdekes helyeket is. 

*Funkcionális és területi korlátozások lehetnek érvényben

**A navigáció egy opcionális kiegészítő

SZEMEK AZ ÚTON

AKTÍV VEZETŐI KIJELZŐ (ADD)

 

A Mazda új aktív vezetői kijelzője a fontos vezetési információkat közvetlenül Ön előtt, a látótérben jeleníti meg, így segít abban, hogy semmi ne terelje el a figyelmét. Olyan valós idejű információkat jelenít meg, mint például a sebesség, a navigációs utasítások és az i-ACTIVSENSE aktív biztonsági rendszerek állapota, beleértve a figyelmeztetéseket is. A fontos információk teljes színspektrumban jelennek meg egy áttekinthető, nagyfelbontású kijelzőn, amely a műszerfalon, közvetlenül a járművezető előtt található, így a minimálisra csökkenti a szemmozgást és a figyelemelterelést. Anélkül élvezheti a vezetést, hogy le kellene vennie a tekintetét az útról.

Előfordulhat, hogy a bemutatott modell nem felel meg az NSC specifikációnak. A képernyőn látható színek, valamint egyes külső és belső elemek eltérhetnek a tényleges modelltől.

DRIVE TOGETHER

Tapasztalja meg a „Jinba Ittai” erejét. Fedezze fel a választékot, keresse meg helyi márkakereskedőjét, vagy jelentkezzen tesztvezetésre még ma.

Az autó és a vezető egysége

Drive Together

Az autó és a vezető egysége

Tudjon meg többet

Dizájn

A vezetés vegytiszta élvezete

Tudjon meg többet
Konfigurálja Mazda autóját!

Konfigurátor

Konfigurálja Mazda autóját!

Tudjon meg többet
Diadalt arat a legmostohább vezetési körülmények felett is

Uj Mazda CX-5

Diadalt arat a legmostohább vezetési körülmények felett is

Ismerje meg