Fedezze fel a My Mazda oldalt

Privát Mazda tulajdonosok kezdőlapja

A My Mazda egy személyre szabott tulajdonosi platform magánszemély Mazda ügyfelek számára. Segítésével egy helyen tárolhatja az összes fontos Mazda tulajdonosi dokumentumot, kézikönyvet, szervizkönyvet és ütemtervet, az oktatóanyagokat és a jótállási információkat. Számítógépen és mobil alkalmazáson egyaránt hozzáférhető. Próbálja ki és fedezze fel a My Mazda összes előnyét.

Regisztráljon a My Mazda oldalon
Regisztráljon a My Mazda oldalon

Hogyan regisztráljak

 • 1

  Ha Ön magánszemélyként rendelkezik egy Mazda járművel, akkor a regisztrációs oldal meglátogatásával egyszerűen regisztrálhatja magát. Ez csupán pár percet vesz igénybe.

 • 2

  Adjon meg egy érvényes e-mail címet. Ugyan azt az e-mail címet használja, amit a vásárláskor kereskedőjének megadott.

 • 3

  Adja meg irányítószámát vagy járműve alvázszámár. Járműve 17 számjegyből álló alvázszámát a regisztrációs dokumentumon találja meg.

 • 4

  A profilbeállítás elvégzéséhez töltse ki fiókjának adatait. A sikeres regisztrációt követően felfedezheti a My Mazda oldalt!

Útközben is legyen kapcsolatban a My Mazda oldallal

Útközben is legyen kapcsolatban a My Mazda oldallal

Folytassa és töltse le a My Mazda alkalmazást Android, vagy iOS operációs rendszerekre Az alkalmazás használatával egyszerűen hozzáférhet fontos tulajdonosi dokumentumaihoz, figyelemmel kísérheti ütemezett szervizeseményeit, Mazda márkakereskedőket kereshet, praktikus emlékeztetőket kaphat a szervizidőpontokról valamint igénybe veheti az országúti segítségnyújtást.

Az alkalmazás letöltése