play

My Mazda alkalmazás

FEDEZZE FEL A MY MAZDA ALKALMAZÁST

MARADJON KAPCSOLATBAN ÚTKÖZBEN IS

A My Mazda egy olyan rendszer, amellyel kényelmesen elérheti összes fontos Mazda-információját bárhol és bármikor.

A megújult My Mazda alkalmazás egyszerűbb, személyre szabottabb és tetszetősebb felülete most még jobb Mazda-tulajdonosi élményt nyújt.

A segítségével nyilvántarthatja fontos Mazda-dokumentumait, figyelemmel kísérheti ütemezett szervizeseményeit, praktikus emlékeztetőket kaphat a szervizidőpontokról, valamint elérheti a jármű kézikönyveit és igénybe veheti az országúti segítségnyújtást. 

Még nem Mazda-tulajdonos, de szeretné jobban megismerni a Mazda járműveit? A My Mazda használatával mentheti a jármű-konfigurációit, hasznos oktatóanyagokat tekinthet meg, és megtalálhatja az Önhöz legközelebbi márkakereskedőt.

A My Mazda alkalmazás letölthető iOS és Android rendszerekre is. Egyszerűen töltse le az alkalmazást, és regisztráljon érvényes e-mail-címével.

A MAZDA DIGITÁLIS SZOLGÁLTATÁSAI

Miközben újabb lépést teszünk a Mazda által nyújtott digitális élmény javítása felé, a My Mazda webhely asztali és mobileszközös változata átmenetileg nem lesz elérhető. A My Mazda alkalmazást jelenleg is használó ügyfeleink azonban az alkalmazáson keresztül minden dokumentumukhoz (például a szervizütemtervekhez és a digitális szerviznyilvántartáshoz) hozzáférhetnek My Mazda-fiókjukban. Ehhez mindössze frissítenie kell az alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén, majd a felhasználóneve és jelszava használatával be kell jelentkeznie. Ezután néhány egyszerű lépés végrehajtásával meg kell erősíteni a fiókját.

A REGISZTRÁCIÓ LÉPÉSEI

 • 1

  Töltse le az iOS és Android rendszerre elérhető My Mazda alkalmazást a megfelelő alkalmazás-áruházból.


  App StoreGoogle Play

 • 2

  Adja meg nevét és egy érvényes e-mail-címet, majd válasszon egy jelszót. Ha már rendelkezik Mazda járművel, használja ugyanazt az e-mail-címet, amelyet a vásárláskor a kereskedőjének megadott. Vagy regisztráljon egyszerűen Facebook-fiókjával.

 • 3

  Megadott adatait mindenképp erősítse meg az e-mail-fiókjába érkező megerősítő e-mailben található hivatkozásra kattintva.

 • 4

  Ismerkedjen meg a My Mazda alkalmazással.

KAPCSOLAT

Amennyiben kérdése van, bátran forduljon Mazda márkakereskedőjéhez.

Felkeresheti a Mazda ügyfélszolgálatát is mazda@mazda.hu akik örömmel állnak a rendelkezésére.