Mazda parts

Akkumulátorok

Eredeti akkumulátorok

A meghibásodások legáltalánosabb oka a lemerült vagy hibás akkumulátor - tehát tanácsos a megfelelő akkumulátornak kiemelt fontosságot tulajdonítani.

Az eredeti akkumulátorok eleget tesznek a szigorú minőségi és biztonsági követelményeknek, és rendkívül megbízhatóak. Még télen is, amikor az akkumulátorokat kihívás elé állítja a hideg és a páratartalom, az eredeti akkumulátor elsőre indítani fogja az autót.

 

Mazda2-battery

 

 

Akkumulátor vásárlása

 Bár az olcsóbb akkumulátor csábító lehet, végső soron az autó élettartamára vonatkoztatva ez kerülhet többe, mivel többször kell cserélni. A Mazda márkakereskedője az Ön számára eredeti akkumulátort biztosít, amely kifejezetten az autójának modell- és motorváltozatához illeszkedik. A márkakereskedés az akkumulátor megfelelő újrahasznosításától is gondoskodik. 

 

Növelje meg autója akkumulátorának élettartamát

  • Tartsa autójának akkumulátorát szárazon és tisztán.
  • Amikor leállítja az autóját, kapcsolja le a fényszórókat, a rádiót, a fűtést és a légkondicionálót.
  • Ha kis karbantartásigényű akkumulátorral rendelkezik (amelynek a nyílások vannak a tetején), akkor időről időre töltse fel a megfelelő szintig desztillált vízzel. Az akkumulátorral történő munkavégzés során kellő gondossággal járjon el, és viseljen védőszemüveget valamint kesztyűt.
  • Ha az autója nem indul, hívja a Mazda Europe Service központot. Rendelkezésére fogunk állni, és megtesszük a szükséges intézkedéseket.


Keresse fel Mazda márkakereskedőjét az eredeti akkumulátorokra vonatkozó további segítségért.