Mazda parts

Általános

Mazda alkatrészek

Nem sok gépjárművezető választana olyan autót, amely 20%-kal kevésbé megbízható, mint egy Mazda, vagy 30%-kal kevésbé biztonságos. Egy olyan autót sem választana senki, amelyet kétes forrásból származó, szabványon kívüli alkatrészekből gyártottak.

 

 

De minden alkalommal, amikor Ön az eredetinél gyengébb minőségű alkatrészeket választ, autója egyre kevésbé lesz "eredeti Mazda".

 

Eredeti Mazda alkatrészeink a legjobb minőséget képviselik. Gyártásuk kizárólag a Mazda modelleket szem előtt tartva történik, és minden esetben tökéletes megfelelőséget biztosít. Ez alacsonyabb munkaköltséget és az Ön számára több Zoom-Zoom élményt jelent.

 

Mivel mérnökeink folyamatosan azon fáradoznak, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk, alacsonyabbak legyenek az üzemeltetési költségek, és még biztonságosabb autókat építsünk, Ön abban is biztos lehet, hogy az Eredeti Mazda Alkatrészek is a műszaki innováció élvonalát képviselik. A szűrőpapírtól a gyújtógyertyáig minden alkatrész a jobb és a tartósabb működés biztosításának jegyében kerül kialakításra.

 

Mindezek mögött Mazda garancia áll.

 

Eredeti Mazda felújított alkatrészek

Egyre bővül azon alkatrészek köre, ahol a Mazda az új alkatrészek mellett környezetbarát és versenyképes árral rendelkező, de garantált minőségű felújított cserealkatrészeket is kínál, amelyek szigorú minőségi követelmények mellett kerülnek használt alkatrészekből előállításra. A Mazda által felújított cserealkatrészek magas minősége miatt ezekre a gyártó ugyanazokat a garanciális feltételeket biztosítja, mint az új alkatrészekre.

 

Konzultáljon Mazda márkakereskedőjével vagy hivatalos szervizszolgáltatójával, hogy több információra tegyen szert az eredeti Mazda alkatrészekről és az eredeti Mazda felújított alkatrészekről.