Mazda parts

Izzók

Eredeti izzók

Gondoskodjon autója fényszóróinak maximális hatékonyságáról a Mazda stílusos és innovatív izzókínálatának segítségével.

Az eredeti izzókat az Osram gyártja, kifejezetten a Mazda számára. A sokféle színt, formát és stílust felvonultató kínálatból Ön választhatja ki azt a tökéletes izzót, amely az Ön Mazdájához és vezetési stílusához leginkább illeszkedik.

 

brake lights


Melyik a tökéletes izzó az Ön Mazdájához?


Nappali fényviszonyokra vonatkozó szabályozások


Mivel sok országban előírás a fényszóró éjjel-nappal történő használata, ezért egyre fontosabb, hogy Mazdáját olyan nappali izzóval szerelje fel, amely nappal és éjjel is egyaránt jól működik.

Az eredeti izzók új generációja biztonságosabbá teszi a vezetés élményét, és megfelel az összes európai előírásnak.

Az egyes európai országokban a nappali tompítottfényszóró-használatra vonatkozóan eltérő szabályok vannak érvényben:

  • Mindenkor kötelező az alábbi országokban: Bosznia-Hercegovina, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Finnország, Izland, Litvánia, Lettország, Macedónia, Montenegró, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália (IP 5-ön) Svédország, Szlovénia és Szlovákia
  • Kötelező az autópályákon és városon kívül: Olaszországban, Romániában, Oroszországban és Magyarországon
  • Télen kötelező: Horvátországban és Bulgáriában
  • Ajánlott, de nem kötelező: Svájcban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Németországban és Franciaországban


Ne feledje: a rendeletek gyorsan változhatnak. Ellenőrizze az abban az országban érvényben lévő szabályozást, ahova utazik.

 

car bulb

 

Eredeti izzókészletek

Javasoljuk, hogy tartson az autójában izzókészletet annak érdekében, hogy gyorsan és egyszerűen ki tudja cserélni a meghibásodott izzókat. A kisméretű, praktikus doboz minden olyan izzót tartalmaz, amelyre szüksége lehet, ezen kívül egy leírás is található benne arról, hogy melyik izzó melyik lámpába való. Javasoljuk, hogy használjon zsebkendőt az izzó beillesztésekor, mert az izzó kézzel történő érintése csökkenti annak élettartamát.

Szerelje fel autóját csereizzókkal a következő alkalommal, amikor a Mazda márkakereskedőjénél vagy egy hivatalos szervizben jár.