Mazda parts

Motorolaj

Eredeti Mazda motorolaj

Modelltől, motorváltozattól és motorolajcsere-intervallumtól függően minden Mazda gépjármű más-más követelményeket támaszt a kenőanyagokkal szemben.

Annak érdekében, hogy garantálni tudjuk autója motorjának maximális üzemanyag-hatékonyságát és optimális teljesítményét, egy új eredeti Mazda olajválasztékot fejleszettünk ki.

A Dexelia, az eredeti Mazda olajcsalád tesztelésre került a Mazda modelleken, ezért minden minőségi és garanciális követelménynek eleget tesz.

 

engine


A Dexelia motorolajok üzemanyag-takarékos kenőanyagok

Ez azt jelenti, hogy energiatakarékosak, következésképpen üzemanyagot is "spórolnak". Valóban, az átlagos motorolajok esetében a városi használat vagy a motor indítása során az energiának kb. 40%-át a jármű saját maga emészti fel a motor belső súrlódásának következtében. Az üzemanyag-takarékos kenőanyagok olyan speciális adalékokat tartalmaznak, amelyek az energiaveszteségekért és a motorelhasználódásért felelős belső súrlódást hivatottak csökkenteni. Az üzemanyag-takarékos kenőanyagokkal a motor indításkor nem igényel nagy energiát, ezért kevesebb üzemanyaggal is beéri (csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást), és a motor élettartama is hosszabb lesz.

Legyen az olajcsere vagy utántöltés, részesítse előnyben a Dexeliát, az eredeti Mazda olajat. Az Ön Mazda márkakereskedője vagy szervize el fogja Önt látni tanácsokkal arra nézve, hogy melyik Dexelia olaj a legmegfelelőbb az Ön autójába, és gondoskodni fog a fáradt olaj elhelyezéséről és a göngyölegek újrahasznosításáról is. Tartson autójában egy 1 literes Dexelia olajat, és szükség esetén végezze el saját maga az utántöltést.