Mazda parts

Üzemanyagszűrők

Mazda üzemanyagszűrők

Autójában a motor "egészségi állapota" nagymértékben függ attól, hogy az üzemanyagszűrő milyen hatékony. Hatékony szűrő hiányában Ön a csökkenő motorteljesítmény, gyenge gyorsulás, rossz fogyasztás - vagy ami a legrosszabb: egy teljes motormeghibásodás - kockázatával néz szembe.

A szűrő az üzemanyagban lévő szennyeződéseket nem engedi a motorba jutni, és gondoskodik arról, hogy a tiszta üzemanyag mindig megfelelően áramoljon. Mivel az üzemanyag egy speciális szűrőpapíron áramlik keresztül, ez a papír idővel eltömődik, elveszti hatékonyságát és cserére szorul.

A legjobb teljesítmény elérése érdekében kiváló minőségű papírra van szükség, amely nagy szűrőfelületet biztosít és megfelelő számú és méretű pórussal rendelkezik. Az eredeti Mazda üzemanyagszűrő pontosan ilyen: Mazda motorokhoz alakították ki, és - amint azt a laboratóriumi tesztek is bizonyították - nagyon jó szűrési teljesítménye van.

 

A gyengébb minőségű szűrőknek nagyon rossz a tisztító (szűrő-) képességük.

Az elvégzett vizsgálatok során ezek a gyengébb szűrők minden hőmérséklettartományban sokkal nagyobb mértékű veszteséget eredményeztek az üzemanyagrendszer nyomásában is. Az eredeti Mazda üzemanyagszűrők a részecskék 72-100%-t kiszűrték. A gyenge minőségű szűrők esetében ez a szűrési hatásfok csupán 16-39% volt.

Keresse fel Mazda márkakereskedőjét, hogy még több segítséget kapjon az eredeti Mazda üzemanyagszűrőkkel kapcsolatban.