Mazda szervizek

Amit kínálunk Önnek Márkaszervizeinkben

 

GARANCIA

 

Általános és Gyári Garancia

Hivatalos márkaszervizeink teljes körű garanciát vállalnak minden náluk elvégzett karbantartásra és javításra, és biztosítják a Mazda által nyújtott gyártói garanciák érvényességét. A 3 éves (vagy 100.000 km-es) gyártói garancia igénybe vételének feltétele, hogy gépkocsija időszakos karbantartásait, a Mazda előírásainak megfelelően, hiánytalanul elvégeztesse.

 

Fényezésre és a Karosszériára adott garancia

A Mazda által a gépkocsija fényezésére adott 3 éves, illetve a karosszériára adott 12 éves átrozsdásodás elleni garancia szintén csak abban az esetben érvényesíthető, ha gépkocsija éves karosszéria-átvizsgálásai a Mazda előírásainak megfelelően hiánytalanul megtörténnek. Ezt márkaszervizeinkben az éves karbantartások során ingyenesen elvégzik Önnek!

 

Kiterjesztett garancia

Annak érdekében, hogy a gyári garanciaidő lejárta után se kelljen aggódni az esetleges meghibásodások miatt, Mazdájának garanciája akár plusz 2 évvel, (legfeljebb 150.000 km-ig) meghosszabbítható. 

A kiterjesztett garancia érvényesítésének feltétele, hogy gépkocsija karbantartásai hivatalos Mazda márkaszervizben kerüljenek hiánytalanul végrehajtásra.

 

 

MEGBÍZHATÓSÁG

 

Mazda Digitális karbantartás-nyilvántartás  (DSR)

A márkaszervizekben elvégzett karbantartások és éves átvizsgálások a Mazda központi adatbázisában kerülnek rögzítésre. A rögzített adatok pontos és hiteles információt adnak az egyes gépkocsik tényleges futásteljesítményéről és karbantartásairól, továbbá bármikor lekérhetők bármely Mazda márkaszervizben, ezáltal biztosítva az így karbantartott gépkocsik megbízhatóságát és magasabb használtautó értékét, valamint a garanciális jogosultság érvényességét.

 

Eredeti Mazda-alkatrészek

Márkaszervizeink eredeti Mazda alkatrészeket és a gyártó által előírt minőségű folyadékokat használnak, ezáltal biztosítva gépkocsija megfelelő működését és tartósságát. A felhasznált eredeti Mazda alkatrészekre 12 hónap garanciát vállalunk kilométer-korlátozás nélkül. 

 

Szakismeret és Mazda-specifikus berendezések

Márkaszervizeinkben gépkocsija karbantartását és javítását minden esetben speciálisan képzett szerelők végzik, akik nem csak jól ismerik gépkocsiját, de rendelkeznek annak szakszerű karbantartásához és javításához szükséges diagnosztikai berendezésekkel és naprakész műszaki információkkal is. 

 

GONDOSKODÁS

 

Teljes körű karbantartás

Márkaszervizeinkben az időszakos karbantartások során a motor tartós működéséhez szükséges folyadék és szűrőcseréken kívül gépkocsija teljes körű átvizsgálása is végrehajtásra kerül a Mazda előírásainak megfelelően.  Az átvizsgálás során időben észlelhetők az esetleges meghibásodások vagy elhasználódott alkatrészek, és ezek szükség szerinti karbantartásával, javításával, vagy cseréjével biztosítható gépkocsija folyamatos jó műszaki állapota és biztonságos, gondtalan üzemeltetése, valamint megelőzhetők a nagyobb és költségesebb javítások.

 

Szervizakciók

A Mazda folyamatosan nyomon követi termékei minőségét és ez alapján végzi alkatrészei és modelljei továbbfejlesztését. A termékfejlesztések eredményeként a márkaszervizekben elvégzett karbantartások során olyan ellenőrzéseket és megelőző javításokat, illetve software-frissítéseket is ingyenesen elvégeznek Önnek, amelyek csökkentik a meghibásodás lehetőségét és biztosítják gépkocsija zavartalan működését.

 

Mazda Europe Service  - assistance szolgáltatás

A legjobban karbantartott autóknál is előfordulhat olyan váratlan probléma, vagy baleset, amely miatt nem tudja folytatni útját, vagy segítségre szorul. Ha gépkocsija karbantartásait rendszeresen Mazda márkaszervizben végezteti, akkor emiatt sem kell aggódnia.  Az Ön számára ingyenes Mazda Europe Service (MES) assistance-szolgáltatásunk a karbantartást követő 12 hónapig Európa szinte minden országában rendelkezésére áll a nap 24 órájában és probléma esetén a segítéség csak egy telefonhívásnyira lesz Öntől.

 

Karbantartás-emlékeztetők

A Mazda központi karbantartás-nyilvántartásában (DSR) lévő adatok alapján automatikus értesítést küldünk Önnek, ha gépkocsija következő átvizsgálása esedékessé válik, így Ön mindig időben gondoskodhat gépkocsija megfelelő karbantartásáról és biztosíthatja, hogy MES assistance szolgáltatásunk folyamatosan a rendelkezésére álljon.

Gyors válaszra van szüksége?

Mérlegelje érveinket és válassza a minőséget, a megbízhatóságot, a teljes körű garanciát és a gondoskodást, amit a Mazda márkaszervizek nyújtanak az Önnek.