#

Gyártói garancia

Amikor Ön új autót vásárol egy Mazda márkakereskedésben, teljes körű gyártói garanciát kap a járműre. Ez a következőket tartalmazza:

 

  • 3 év vagy 100 000 km (amelyik előbb bekövetkezik) garancia a gépkocsi minden szerkezeti egységére .
  • 3 év garancia - km korlátozás nélkül - a gépkocsi külső karosszéria elemeinek fényezésére
  • 12 év garancia - km korlátozás nélkül -  a gépkocsi karosszéria lemezeinek átrozsdásodásával szemben.
  • A gyártói garancia átruházásának lehetősége a későbbi tulajdonosokra


A gyártói garanciára érvényességének feltétele, hogy a gépkocsi időszakos karbantartásai és karosszéria-átvizsgálásai a gyártó előírásainak megfelelően rendszeresen és időben végrehajtásra kerüljenek és a Mazda DSR nyilvántartásában rögzítésre kerüljenek. A gyártói garanciára vonatkozó további részleteket kérjük, tekintse meg a gépkocsi garanciafüzetében, vagy ha ezzel kapcsolatban kérdése lenne vegye fel a kapcsolatot Mazda márkakereskedőjével.


Opcionális kiterjesztett garancia


Új autó vásárló ügyfeleinknek lehetőségük van a Mazda gyári garancián túl további 2 évre, vagy max. 150 000 km futásteljesítményig teljes körű kiterjesztett garancia szerződést kötni. A Mazda és szerződéses partnere, a CG Car-Garantie Versicherungs-AG által nyújtott teljes körű kiterjesztett garancia maximális biztonságot nyújt Önnek európaszerte a váratlan javítási költségekkel szemben, hogy Ön a gyári garancia lejárta után is gondtalanul élvezhesse gépkocsija vezetését.

 

Az opcionális teljes körű garancia szerződést – a Mazda támogatásával – jelentős kedvezménnyel tudjuk kínálni új autót  vásárló ügyfeleink részére, de az csak legkésőbb a gépkocsi forgalomba helyezésétől számított 3 hónapon belül köthető meg.


A további részletekre vonatkozóan kérjük, vegye fel a kapcsolatot Mazda márkakereskedőjével. 

Mi segítségére lehetünk a megfelelő Mazda márkakereskedő kiválasztásában

Gyors válaszra van szüksége?